Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Kieliopin tarkistus Haussa

Tärkeää: Kieliopin tarkistus käyttää kielen analysoinnissa tekoälyjärjestelmiä, eikä se välttämättä ole täysin tarkka (erityisesti epätäydellisissä lauseissa).

Googlen kieliopin tarkistustoiminnolla voit tarkistaa, onko ilmaus tai lause kirjoitettu kieliopillisesti oikein tai miten se korjataan.

Kieliopin tarkistuksen käyttäminen Haussa

Saat todennäköisesti kieliopin tarkistustuloksen, jos lisäät hakuusi "kieliopin tarkistus" tai jos Haku ymmärtää, että haluat kieliopin tarkistuksen.

Tärkeää: Tämä ominaisuus on saatavilla vain englanninkielisenä.

Kieliopin tarkistuksen tulos varmistaa, että kielioppi on kunnossa. Muussa tapauksessa se kertoo, miten ilmaus tai lause on korjattava. Tarkistus voi myös korjata kirjoitusvirheet.

Kieliopin tarkistusta koskevat käytännöt Haussa

Haluamme, että nämä tarkistukset ovat hyödyllisiä kaikille. Siksi olemme ottaneet käyttöön järjestelmän, joka estää kieliopin tarkistukset, kun sisältö saattaa rikkoa Google Haun yleisiä käytäntöjä tai näitä Hakuominaisuuden käytäntöjä:

• Vaarallinen sisältö
  • Ahdisteleva sisältö
  • Vihamielinen sisältö
  • Lääketieteellinen sisältö
  • Seksuaalinen sisältö
  • Terrorismiin liittyvä sisältö
  • Väkivalta ja verinen sisältö
  • Karkea kielenkäyttö ja hävyttömyydet

Lue lisää Google Haun yleisistä sisältökäytännöistä.

Palautteen jakaminen Kieliopin tarkistuksesta

Voit lähettää palautetta kieliopin tarkistuksen tuloksesta seuraavasti:

1. Valitse kieliopin tarkistuksen tuloksen oikeasta alakulmasta Palaute.
  2. Valitse haluamasi vaihtoehto:
    • Tästä oli apua.
    • Tämä ei liity asiaan.
    • Ehdotus on virheellinen.
    • Ehdotus on loukkaava.
  3. Tekstikenttään voit kirjoittaa kommentteja tai ehdotuksia.
  4. Valitse oikeasta alakulmasta Lähetä.