Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Få flere oplysninger om grammatikkontrol i Søgning

Vigtigt! Grammatikkontrol anvender AI-systemer til at analysere sproget, og funktionen er muligvis ikke 100 % nøjagtig, især ikke ved delvise sætninger.

Du kan bruge Googles funktion til grammatikkontrol til at tjekke, om et udtryk eller en sætning er skrevet grammatisk korrekt, og hvordan du retter eventuelle fejl.

Sådan bruger du grammatikkontrollen i Søgning

Du får sandsynligvis vist et grammatikresultat, hvis du medtager "grammatikkontrol" i din søgning, eller hvis Søgning forstår, at du vil have tjekket grammatikken.

Tip! Denne funktion er kun tilgængelig på engelsk.

Det, som grammatikkontrollen angiver, verificerer, om grammatikken er korrekt. Hvis udtrykket eller sætningen ikke er korrekt, får du vist, hvordan du kan rette udtrykket eller sætningen. Grammatikkontrollen kan også rette stavefejl.

Politikker for grammatikkontrol i Søgning

Vi vil gerne sikre os, at grammatikkontrollen er nyttig for alle. Derfor har vi etableret systemer til forhindring af grammatikkontrol, når indholdet muligvis er i strid med de overordnede politikker for Google Søgning eller disse politikker for elementer i søgeresultaterne:

• Farligt indhold
  • Chikanerende indhold
  • Hadefuldt indhold
  • Medicinsk indhold
  • Eksplicit seksuelt indhold
  • Terrorismerelateret indhold
  • Vold og blodsudgydelse
  • Vulgært sprog og ukvemsord

Få flere oplysninger om de generelle indholdspolitikker for Google Søgning.

Del din feedback med Grammatikkontrol

Sådan indsender du feedback om resultater af grammatikkontrollen:

1. Klik på Feedback nederst til højre i feltet med resultater af grammatikkontrollen.
  2. Vælg én af følgende muligheder:
    • Dette er nyttigt.
    • Dette er ikke relevant.
    • Forslaget er forkert.
    • Forslaget er stødende.
  3. Du kan skrive dine kommentarer eller forslag i tekstfeltet.
  4. Klik på Send nederst til højre.