Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Informació sobre la revisió gramatical a la Cerca

Important: per analitzar l'idioma, la revisió gramatical utilitza sistemes d'intel·ligència artificial i és possible que no sigui 100% precisa, sobretot amb frases incompletes.

Podeu utilitzar la funció de revisió gramatical de Google per comprovar si una frase o una oració estan escrites de manera gramaticalment correcta o per saber com podeu corregir-les, si no ho estan.

Com s'utilitza la revisió gramatical a la Cerca

És probable que obtingueu un resultat de revisió gramatical quan inclogueu "revisió gramatical" a la cerca o si la Cerca entén que voleu fer una revisió gramatical.

Consell: aquesta funció només està disponible en anglès.

El resultat de la revisió gramatical mostra si la frase és gramaticalment correcta. Si no ho és, indica com es pot corregir. També pot corregir errors ortogràfics.

Polítiques de la revisió gramatical a la Cerca

Per assegurar-nos que aquestes revisions gramaticals són útils per a tothom, hem implementat sistemes per evitar les revisions gramaticals quan el contingut pot infringir les polítiques generals de la Cerca de Google o aquestes polítiques de les funcions de la Cerca:

• Contingut perillós
  • Contingut assetjador
  • Contingut que incita a l'odi
  • Contingut mèdic
  • Contingut sexualment explícit
  • Contingut terrorista
  • Contingut violent o cruent
  • Llenguatge groller o obscè

Obteniu informació sobre les polítiques generals de continguts per a la Cerca de Google.

Compartir suggeriments amb la revisió gramatical

Per enviar suggeriments sobre el resultat de la revisió gramatical:

1. A la part inferior dreta del quadre de resultats de la revisió gramatical, feu clic a Suggeriments.
  2. Seleccioneu una de les opcions següents:
    • És útil.
    • No és rellevant.
    • El suggeriment és incorrecte.
    • El suggeriment és ofensiu.
  3. Al quadre de text, podeu introduir els vostres comentaris o suggeriments.
  4. A la part inferior dreta, feu clic a Envia.