Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Läs mer om sidan Insikter

Med sidan Insikter kan du hitta användbar information om en sida du besöker eller en produkt du söker information om.

Tips! Vissa funktioner är kanske inte tillgängliga på alla språk.

Obs! Om ikonen för sidinsikter inte är tillgänglig kontrollerar du att

• du är inloggad på Google-kontot
  • webbläsaren inte är i inkognitoläget
  • webb- och appaktivitet har aktiverats i Sök.
    • Se till att du har markerat rutan bredvid Inkludera historiken i Chrome och aktiviteter från webbplatser, appar och enheter där Googles tjänster används.
  • Kontrollera att funktionen Chrome Sync är på.
    1. Öppna appen Chrome.
    2. Tryck på åtgärdsmenyn More menu options högst upp följt av Inställningar Inställningar.
    3. Tryck på Synkronisera och bekräfta att rutan bredvid Historik är markerad.

Använda sidinsikter

1. Öppna en webbsida från Sök eller Förslag.
  2. Tryck på åtgärdsmenyn More menu options uppe till höger.
  3. Tryck på Visa sidinsikter.

Praktiska verktyg

Du hittar specifik information om innehållet i fältet.

• Relaterade insikter: Innefattar relaterat innehåll som andra också tittar på efter att ha läst den här sidan. Kan även innehålla följande:
    • Relaterade frågor: Hitta frågor och svar som berör innehållet du tittar på.
    • Videor: En snurra med videor som berör webbsidan som användaren besöker.
    • Dokument: Dokumentrekommendationer som berör den aktuella sidan som hjälper dig i fortsättningen.
    • Relaterade sökfrågor: Hitta relaterade sökningar som du kan följa upp.
    • Omnämnd enhet: Visar lokala resultat som nämns på sidan och inkluderar länkar till Google-sökningar efter den enheten.
  • Platser på sidan: Visar en scrollningsbar uppsättning bilder, ett betyg, en kort utvald recension, adressinformation och viktiga åtgärder för varje plats.
  • Om den här sidan: Innehåller listor över intern och extern information om sidans källa, till exempel webbresultat om källan, samt när webbplatsen först indexerades av Google. Läs mer om en webbsida.

Tips! På vissa sidor visas bara Om den här sidan. Andra avsnitt som Platser på sidan och Relaterade insikter kanske inte är tillgängliga.