Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Finn ut mer om sidestatistikk

Med sidestatistikk kan du finne nyttig informasjon om en side du er på, eller et produkt du undersøker.

Tips: Enkelte funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige på alle språk.

Viktig: Hvis ikke ikonet for sidestatistikk er tilgjengelig, bør du sjekke at

• du er logget på Google-kontoen din
  • nettleseren ikke er i inkognitomodus
  • Søk-funksjonen for nett- og appaktivitet er slått på
    • det er merket av for «Inkluder Chrome-logger og aktivitet fra nettsteder, apper og enheter der Google-tjenester brukes»
  • Chrome-synkroniseringsfunksjonen er på for kontoen din
    1. Åpne Chrome-appen.
    2. Øverst til høyre trykker du på handlingsmenyen More menu options og så Innstillinger Innstillinger.
    3. Trykk på Synkroniser, og sjekk at det er merket av i boksen ved siden av «Logg».

Bruk sidestatistikk

1. Åpne en nettside fra Søk eller Discover.
  2. Øverst til høyre trykker du på handlingsmenyen More menu options.
  3. Trykk på Se sidestatistikk.

Praktiske verktøy

Du finner spesifikk informasjon om innholdet på panelet.

• Relatert statistikk: Denne delen inneholder relatert innhold folk også ser etter å ha lest denne siden. Den kan også inneholde følgende:
    • Relaterte spørsmål: Her finner du spørsmål og svar relatert til innholdet du ser på.
    • Videoer: Dette er en karusell med videoer som er relatert til nettsiden brukeren er på.
    • Dokumenter: Dette er dokumentanbefalinger som er knyttet til den aktive siden og kan hjelpe deg videre.
    • Relaterte søk: Her finner du relaterte søk du kan prøve i undersøkelsesprosessen.
    • Nevnt enhet: Dette viser lokale resultater som er nevnt på siden og linker til Google-søk etter enheten.
  • Steder på denne siden: Her kan du se et sett med bilder du kan rulle gjennom, en vurdering, en kort fremheving av anmeldelser, adresseinformasjon og viktige handlinger for hvert sted.
  • Om denne siden: Dette inkluderer lister med intern og ekstern informasjon om sidens kilde, for eksempel nettresultater om kilden og når nettstedet først ble indeksert av Google. Finn ut mer om en nettside.

Tips: Enkelte sider viser bare «Om denne siden». Andre deler, som «Steder på denne siden» eller «Relatert statistikk», er kanskje ikke tilgjengelige.