Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Lue lisää Sivun tiedot ‐osiosta

Sivun tiedot ‑sivulla voit löytää hyödyllistä tietoa avaamastasi sivusta tai tuotteesta.

Vinkki: Kaikki ominaisuudet eivät välttämättä ole käytettävissä kaikilla kielillä.

Tärkeää: Jos Sivun tiedot ‐kuvaketta ei näy, varmista, että

• olet kirjautuneena Google-tilillesi
  • selain ei ole incognito-tilassa
  • verkko- ja sovellustoiminta on päällä.
    • Valitse "Sisällytä Chrome-historia ja toiminta Googlen palveluja käyttäviltä sivustoilta, laitteilta ja sovelluksista" ‐valintaruutu.
  • Chromen synkronointiominaisuus on käytössä tililläsi.
    1. Avaa Chrome-sovellus.
    2. Valitse oikeasta yläkulmasta Toimintovalikko More menu options ja sitten Asetukset Asetukset.
    3. Valitse Synkronoi ja vahvista, että Historia-valintaruutu on valittuna.

Käytä sivun tietoja

1. Avaa verkkosivu Hausta tai Discoverista.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Toimintovalikko More menu options.
  3. Valitse Näytä sivun teidot.

Kätevät työkalut

Voit tarkistaa sisällön tarkat tiedot ilmaisinalueelta.

• Aiheeseen liittyviä vinkkejä: Sisältää aiheeseen liittyvää sisältöä, jota käyttäjät ovat katsoneet luettuaan tämän sivun. Muita mahdollisia tietoja:
    • Aiheeseen liittyvät kysymykset: Etsi katsomaasi sisältöön liittyviä kysymyksiä ja vastauksia.
    • Videot: Katsomaasi sivuun liittyvistä videoista koostuva karuselli.
    • Asiakirjat: Nykyiseen sivuun liittyviä suosituksia asiakirjoista, joihin voit tutustua seuraavaksi.
    • Aiheeseen liittyvät kyselyt: Etsi aiheeseen liittyviä hakuja, jotta voit jatkaa aiheeseen tutustumista.
    • Mainittu taho: Kokoaa sivulla mainitut paikalliset tulokset ja tarjoaa linkit kyseiseen tahoon liittyviin Google-hakuihin.
  • Sivun paikat: Sisältää vieritettäviä kuvia, pistearvion, lyhyen arvostelun, osoitetiedot ja tärkeitä toimintoja kussakin paikassa.
  • Tietoja tästä sivusta: Sisältää sisäisiä ja ulkoisia tietoja sivun lähteestä, esimerkiksi lähteeseen liittyviä verkkotuloksia ja sen, milloin Google lisäsi sivun hakemistoon ensimmäistä kertaa. Katso lisätietoa verkkosivusta.

Vinkki: Joillakin sivuilla näkyy vain "Tietoja tästä sivusta". Muita osioita, kuten "Sivun paikat" tai "Aiheeseen liittyviä vinkkejä", ei välttämättä ole saatavilla.