Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Få flere oplysninger om Sideindsigt

Med Sideindsigt kan du se nyttige oplysninger om en side, du besøger, eller et produkt, du finder oplysninger om.

Tip! Nogle funktioner er muligvis kun tilgængelige på visse sprog.

Vigtigt! Hvis ikonet Sideindsigt ikke er tilgængeligt, skal du tjekke følgende:

• Du er logget ind på din Google-konto.
  • Din browser er ikke i inkognitotilstand.
  • Web- og appaktivitet for Søgning er aktiveret.
    • Sørg for, at afkrydsningsfeltet ud for "Inkluder Chrome-historik og aktivitet fra andre websites, apps og enheder, der bruger Google-tjenester" er markeret.
  • Chrome-synkroniseringsfunktionen er aktiveret for din konto.
    1. Åbn Chrome-appen.
    2. Øverst til højre skal du trykke på handlingsmenuen More menu options og derefter Indstillinger Indstillinger.
    3. Tryk på Synkronisering, og bekræft, at afkrydsningsfeltet ud for "Historik" er markeret.

Brug Sideindsigt

1. Åbn en webside i Søgning eller Discover.
  2. Tryk på handlingsmenuen More menu options øverst til højre.
  3. Tryk på Se sideindsigt.

Praktiske værktøjer

Du kan se specifikke oplysninger om indholdet i bakken.

• Relateret indsigt: Omfatter relateret indhold, som andre også ser efter at have læst denne side. Det kan også omfatte følgende:
    • Relaterede spørgsmål: Find spørgsmål og svar, der er relateret til det indhold, du ser.
    • Videoer: En karrusel med videoer, der er relateret til den webside, brugeren er på.
    • Dokumenter: Dokumentanbefalinger, der er relateret til den aktuelle side, og som kan hjælpe dig videre i dit søgeforløb.
    • Relaterede forespørgsler: Find relaterede søgninger, som du kan bruge i din videre søgning.
    • Nævnt enhed: Liste med lokale resultater, der er nævnt på siden, samt links til Google-søgninger for de pågældende enheder.
  • Steder på denne side: Viser billeder, der kan rulles, antal stjerner, en kort fremhævet anmeldelse, adresseoplysninger og vigtige handlinger for hvert sted.
  • Om denne side: Omfatter lister med interne og eksterne oplysninger om kilden til siden, f.eks. webresultater om kilden, og hvornår websitet første gang blev indekseret af Google. Få flere oplysninger om en webside.

Tip! På nogle sider får du kun vist "Om denne side". Andre sektioner såsom "Steder på denne side" og "Relateret indsigt" er muligvis ikke tilgængelige.

Relaterede ressourcer