Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Més informació sobre Page Insights

Amb Page Insights, podeu descobrir informació útil sobre una pàgina on us trobeu o sobre un producte que cerqueu.

Consell: és possible que algunes funcions no estiguin disponibles en tots els idiomes.

Important: si la icona Page Insights no està disponible, comproveu el següent:

• Teniu la sessió iniciada al vostre Compte de Google.
  • El navegador no està en mode d'incògnit.
  • La funció Activitat al web i en aplicacions de la Cerca està activada.
    • Comproveu que la casella que hi ha al costat de l'opció "Inclou l'historial de Chrome i l'activitat en llocs web, aplicacions i dispositius que utilitzen els serveis de Google" estigui activada.
  • La funció Sincronització de Chrome del vostre compte està activada.
    1. Obriu l'aplicació Chrome.
    2. A la part superior dreta, toqueu Menú d'accions More menu options i, a continuació, Configuració Configuració.
    3. Toqueu Sincronització i confirmeu que la casella que hi ha al costat de l'opció "Historial" estigui marcada.

Utilitzar Page Insights

1. Obriu una pàgina web des de la Cerca o Discover.
  2. A la part superior dreta, toqueu Menú d'accions More menu options.
  3. Toqueu Mostra Page Insights.

Eines pràctiques

Podeu trobar informació específica sobre el contingut a la safata.

• Informació relacionada: inclou el contingut relacionat que les persones també veuen després de llegir aquesta pàgina. També pot incloure la informació següent:
    • Preguntes relacionades: trobeu preguntes i respostes relacionades amb el contingut que veieu.
    • Vídeos: carrusel de vídeos relacionats amb la pàgina web en què es troba l'usuari.
    • Documents: recomanacions de documents relacionats amb la pàgina actual per ajudar-vos a continuar el recorregut.
    • Consultes relacionades: trobeu cerques relacionades per fer un seguiment de la vostra recerca.
    • Entitat mencionada: enumera els resultats locals que es mencionen a la pàgina i inclou enllaços a les cerques de Google de l'entitat en qüestió.
  • Llocs en aquesta pàgina: mostra un conjunt d'imatges que es poden desplaçar, una puntuació de ressenyes, un resum breu de la ressenya, informació sobre l'adreça i accions clau per a cada lloc.
  • Sobre aquesta pàgina: inclou llistes d'informació interna i externa sobre la font de la pàgina, com ara resultats web sobre la font i la primera vegada que Google va indexar el lloc web. Obtén més informació sobre una pàgina web.

Consell: algunes pàgines només mostren l'opció "Sobre aquesta pàgina". És possible que altres seccions, com ara "Llocs en aquesta pàgina" o "Informació relacionada", no estiguin disponibles.