Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Utforsk overflytsmenyen

Overflytsmenyen er et nytt område der brukere kan finne vanlige handlinger. Du kan bruke overflytsmenyen i Google-appen til for eksempel

• å kopiere nettadresser
  • å finne tekst på sider
  • å få lest opp innholdet på sider
  • å laste inn sider på nytt

Kopier nettadresser

1. Åpne Google-appen .
  2. Klikk på en link på startsiden eller søkeresultatsiden.
  3. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer etterfulgt av Kopier nettadressen.

Finn tekst på sider

1. Åpne Google-appen .
  2. Klikk på en link på startsiden eller søkeresultatsiden.
  3. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer etterfulgt av Finn på siden.

Få lest opp innholdet på sider

1. Åpne Google-appen .
  2. Klikk på en link på startsiden eller søkeresultatsiden.
  3. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer etterfulgt av Les høyt.

Last inn sider på nytt

1. Åpne Google-appen .
  2. Klikk på en link på startsiden eller søkeresultatsiden.
  3. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer etterfulgt av Last inn på nytt.