Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Het overloopmenu verkennen

Het overloopmenu is een nieuwe ruimte waar gebruikers veelvoorkomende acties kunnen vinden. In de Google-app kun je het overloopmenu gebruiken voor acties zoals:

• Een URL kopiëren.
  • Tekst op een pagina zoeken.
  • De pagina laten voorlezen.
  • De pagina vernieuwen.

Een URL kopiëren

1. Open de Google-app .
  2. Klik op een link op de homepage of de pagina met zoekresultaten.
  3. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan tik op URL kopiëren.

Tekst op een pagina zoeken

1. Open de Google-app .
  2. Klik op een link op de homepage of de pagina met zoekresultaten.
  3. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan tik op Zoeken op pagina.

De pagina voorlezen

1. Open de Google-app .
  2. Klik op een link op de homepage of de pagina met zoekresultaten.
  3. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan tik op Voorlezen.

Een pagina vernieuwen

1. Open de Google-app .
  2. Klik op een link op de homepage of de pagina met zoekresultaten.
  3. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan tik op Vernieuwen.