Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Se prikmenuen

Prikmenuen er et nyt sted, hvor brugerne kan finde almindelige handlinger. Du kan bruge prikmenuen i Google-appen til at foretage handlinger, f.eks.:

• Kopiere en webadresse.
  • Finde tekst på en side.
  • Få siden læst højt.
  • Opdatere siden.

Kopiér en webadresse

1. Åbn Google-appen .
  2. Klik på et link fra startsiden eller søgeresultatsiden.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så tryk på Kopiér webadressen.

Find tekst på en side

1. Åbn Google-appen .
  2. Klik på et link fra startsiden eller søgeresultatsiden.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så tryk på Find på side.

Få en side læst højt

1. Åbn Google-appen .
  2. Klik på et link fra startsiden eller søgeresultatsiden.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så tryk på Læs højt.

Opdater en side

1. Åbn Google-appen .
  2. Klik på et link fra startsiden eller søgeresultatsiden.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så tryk på Opdater.