Find relaterede billeder ved hjælp af omvendt billedsøgning

Du kan bruge et billede til at finde relaterede billeder på nettet.

Det kan du finde

Når du søger ved hjælp af et billede, kan resultaterne omfatte følgende:

• Lignende billeder
  • Websites, der indeholder det billede, du har søgt med
  • Det billede, du har søgt med, i andre størrelser

Sådan bruger Google de billeder, du søger med

De billeder, du uploader i din søgning, kan gemmes af Google i syv dage. De bliver ikke en del af din søgehistorik, og vi bruger dem kun i denne periode til at gøre vores produkter og tjenester bedre.

Kompatible browsere

Du kan foretage en omvendt billedsøgning i de fleste browsere, f.eks.:
  • Chrome
  • Firefox
  • Safari

Upload et billede

1. Åbn en webbrowser, f.eks. Chrome eller Firefox, på din computer.
  2. Gå til Google Billeder.
  3. Klik på Søg med billeder Søg med billede.
  4. Klik på Upload et billede og derefter Vælg fil eller Gennemse.
  5. Vælg et billede på computeren.
  6. Klik på Åbn eller Vælg.

Træk og slip et billede

Bemærk! Du kan kun trække og slippe billeder i Chrome og Firefox.

1. Åbn en browser på din computer, f.eks. Chrome eller Firefox.
  2. Gå til Google Billeder.
  3. Find filen med det billede, du vil søge med, på computeren.
  4. Klik på billedet.
  5. Hold musetasten nede, træk billedet hen til søgefeltet, og slip.

Søg med en webadresse

1. Åbn en webbrowser, f.eks. Chrome eller Firefox, på din computer.
  2. Gå til det website, hvor billedet, du vil søge med, findes.
  3. Højreklik på billedet for at kopiere webadressen.
  4. Klik på Kopiér billedadresse.
  5. Gå til Google Billeder.
  6. Klik på Søg med billeder Søg med billede.
  7. Klik på Indsæt billedets webadresse.
  8. Indsæt webadressen i tekstfeltet.
  9. Klik på Søg med billeder.

De webadresser, du søger med, gemmes ikke i din browserhistorik. Google kan gemme webadresserne med henblik på at forbedre vores produkter og tjenester.

Søg med et billede fra et website

1. Åbn Chrome-browseren på din computer.
  2. Gå til det website, hvor billedet, du vil søge med, findes.
  3. Højreklik på billedet.
  4. Klik på Søg efter billedet på Google. Du får vist dine resultater på en ny fane.