Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Søg med et billede på Google

Takket være Google Lens kan du få flere oplysninger om et billede eller objekterne omkring dig. Du kan f.eks. tage et billede af en plante og bruge det til at søge efter oplysninger eller andre lignende billeder.

Det, du finder, når du søger

Dine resultater kan omfatte følgende:

• Søgeresultater for objekter på billedet
  • Lignende billeder
  • Websites, der indeholder billedet eller et lignende billede

Du skal bruge følgende

Søg med et billede fra søgeresultaterne

1. Gå til google.dk på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter et billede.
  3. Tryk på billedet.
  4. Tryk på Google Lens nederst til venstre.

Søg med et billede fra et website

Vigtigt! Hvis du vil søge med et websitebillede i Chrome-appen, skal du gøre Google til din standardsøgemaskine.

1. Gå til Google-appen Google-appen eller Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gå til det website, hvor billedet vises.
  3. Hold billedet nede.
  4. Tryk på Søg på billedet med Google Lens.
    • Du kan søge efter en del af et billede ved at trække feltets hjørner omkring det udsnit, du vil bruge.
  5. Rul ned for at se dine relaterede søgeresultater.
  6. Tryk på Føj mere til din søgning for at justere din søgning.
  7. Angiv søgeord.

Søg med et billede fra din enhed

1. Åbn Google-appen Google-appen eller Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Google Lens i søgefeltet.
  3. Tag eller upload et billede, der skal bruges til din søgning:
    • Sådan tager du et billede: Ret dit kamera mod et objekt, og tryk på Søg .
    • Sådan uploader du et eksisterende billede: Vælg et billede under "Screenshots".
  4. Vælg det område, du vil bruge til din søgning:
    • Du kan søge efter en del af et billede ved at trykke på billedet og derefter trække feltets hjørner omkring det udsnit, du vil bruge.
  5. Rul ned for at se dine søgeresultater.
  6. Tryk på Føj mere til din søgning for at justere din søgning.
  7. Angiv søgeord.

Tip! Vælg et mindre område på billedet for at få mere specifikke resultater.