Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Hantera samlingar och sparade objekt

Du kan hantera sparade länkar, bilder och platser på sidan Intressen.

Obs! Den här funktionen är kanske inte tillgänglig på alla språk eller i alla länder eller regioner. Du måste vara inloggad på ditt Google-konto för att kunna hitta dina samlingar.

Hantera sparade objekt

Du kan hitta och hantera alla sparade objekt på ett ställe, även om de inte ingår i en samling.

Hitta alla sparade objekt

1. Öppna sidan Intressen på datorn.
  2. Klicka på Alla sparade objekt.

Flytta ett sparat objekt till en samling

1. Öppna sidan Intressen på datorn.
  2. Klicka på Alla sparade objekt.
  3. Klicka på Välj uppe till höger.
    • Välj de objekt du vill flytta till en samling.
  4. Klicka på Kopiera Copy icon.
  5. Välj en samling på listan eller lägg till en ny.

Redigera ett sparat objekt

Viktigt! Sparade objekt måste finnas i en samling för att du ska kunna redigera dem.

1. Öppna sidan Intressen på datorn.
  2. Klicka på samlingen med objektet du vill redigera.
  3. Klicka på Mer Mer på det sparade objektet du vill redigera.
  4. Klicka på Redigera Edit.
    • Så här redigerar du titeln: Skriv över fältet Titel.
    • Så här lägger du till en beskrivning: Skriv i fältet Lägg till anteckning.
    • Så här redigerar du en miniatyr: Klicka på Byt miniatyr.
      • Välj ett annat miniatyralternativ om det finns ett sådant.
  5. Klicka på Klar.

Ta bort sparade objekt

Obs! Det här steget raderar sparade objekt från alla samlingar och ditt konto.

1. Öppna sidan Intressen på datorn.
  2. Klicka på Alla sparade objekt.
  3. Klicka på Välj uppe till höger.
  4. Markera de poster som du vill ta bort.
  5. Klicka på Ta bort.

Ta bort sparade objekt från en samling

1. Öppna sidan Intressen på datorn.
  2. Klicka på en samling.
  3. Tryck på Välj för att ta bort objekt.
    • Markera de poster som du vill ta bort.
  4. Klicka på Radera uppe till höger.

Ta bort en hel samling

Viktigt! Du kan ta bort samlingar du har skapat och samlingar som har delats med dig. Du kan inte radera samlingar som vi har skapat, till exempel kokboken eller bevakningslistan.

1. Öppna sidan Intressen på datorn.
  2. Klicka på en samling.
  3. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Radera Radera.

Flytta sparade objekt från en samling

1. Öppna sidan Intressen på datorn.
  2. Klicka på en samling.
  3. Klicka på Välj uppe till höger.
  4. Välj ett eller flera objekt.
    • Så här flyttar du objekt till en samling:
      1. Klicka på Flytta till en samling.
      2. Välj en befintlig samling eller Ny samling.
        • Dina sparade objekt flyttas dit och tas bort från den samlingen de finns i nu.
    • Så här lägger du till objekt i en samling:
      1. Klicka på Lägg till i en samling.
      2. Välj en befintlig samling eller Ny samling.
        • Dina sparade objekt läggs till i den samlingen och finns även kvar i den samlingen de finns i nu.

Byta namn på samlingen

Viktigt! Du kan inte byta namn på samlingar som vi har skapat, till exempel kokboken eller bevakningslistan.

1. Öppna sidan Intressen på datorn.
  2. Klicka på en samling.
  3. Klicka på Mer Mer högst upp följt av Redigera Edit.
    • Ange den nya titeln.
  4. Klicka på Klar.

Tips! Om du vill redigera titeln kan du även klicka på samlingens titel högst upp.

Dela en samling

1. Öppna sidan Intressen på datorn.
  2. Klicka på samlingen som du vill dela.
  3. Klicka på Dela Dela uppe till höger.
  4. Aktivera Delning.
  5. Välj länken du vill dela.
    • Om du vill låta andra redigera samlingen klickar du på Länk för deltagare.
    • Om du vill låta andra se samlingen klickar du på länken Endast visning.
  6. Lägg till namnet eller e-postadresserna som du vill dela.
    • Du kan också kopiera länken för att dela den någon annanstans.
  7. Klicka på Skicka Skicka.