Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Administrer dine samlinger og gemte elementer

Du kan administrere gemte links, billeder og steder på siden Interesser.

Vigtigt! Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande eller regioner. Du skal være logget ind på din Google-konto for at finde dine samlinger.

Administrer dine gemte elementer

Du kan finde og administrere alle dine gemte elementer på ét sted, også selvom de ikke er i en samling.

Find alle gemte elementer

1. Gå til siden Interesser på din computer.
  2. Klik på Alle gemte elementer.

Flyt et gemt element til en samling

1. Gå til siden Interesser på din computer.
  2. Klik på Alle gemte elementer.
  3. Klik på Vælg øverst til højre.
    • Vælg de elementer, du vil flytte til en samling.
  4. Klik på Kopiér Copy icon.
  5. Vælg en samling på listen, eller tilføj en ny.

Rediger et gemt element

Vigtigt! Gemte elementer skal være i en samling, før du kan redigere dem.

1. Gå til siden Interesser på din computer.
  2. Klik på samlingen med det element, du vil redigere.
  3. Klik på Mere Mere på det gemte element, du vil redigere.
  4. Klik på Rediger Edit.
    • Sådan redigerer du titlen: Overskriv feltet "Titel".
    • Sådan tilføjer du en beskrivelse: Skriv den i feltet "Tilføj note".
    • Sådan redigerer du miniaturen: Klik på Skift miniature.
      • Vælg en anden mulighed, hvis det er muligt.
  5. Klik på Udfør.

Fjern gemte elementer

Vigtigt! Dette trin sletter gemte elementer helt fra alle samlinger og din konto.

1. Gå til siden Interesser på din computer.
  2. Klik på Alle gemte elementer.
  3. Klik på Vælg øverst til højre.
  4. Vælg de elementer, du vil fjerne.
  5. Klik på Fjern.

Fjern dine gemte elementer fra en samling

1. Gå til siden Interesser på din computer.
  2. Klik på en samling.
  3. Klik på Vælg for at fjerne elementer.
    • Vælg de elementer, du vil fjerne.
  4. Klik på Slet øverst til højre.

Fjern en hel samling

Vigtigt! Du kan slette samlinger, du har oprettet, og samlinger, der er delt med dig. Du kan ikke slette samlinger, vi har oprettet, f.eks. Kogebog eller Indholdsliste.

1. Gå til siden Interesser på din computer.
  2. Klik på en samling.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Slet Slet.

Flyt gemte elementer fra en samling

1. Gå til siden Interesser på din computer.
  2. Klik på en samling.
  3. Klik på Vælg øverst til højre.
  4. Vælg et eller flere elementer.
    • Sådan flytter du elementer til en samling:
      1. Klik på Flyt til en samling.
      2. Vælg en eksisterende samling eller Ny samling.
        • Dine gemte elementer flyttes dertil og fjernes fra den samling, de aktuelt findes i.
    • Føj elementer til en samling:
      1. Klik på Føj til en samling.
      2. Vælg en eksisterende samling eller Ny samling.
        • Dine gemte elementer føjes til den pågældende samling og forbliver i den aktuelle samling.

Omdøb din samling

Vigtigt! Du kan ikke omdøbe en samling, vi har oprettet, f.eks. Kogebog eller Indholdsliste.

1. Gå til siden Interesser på din computer.
  2. Klik på en samling.
  3. Øverst på skærmen skal du klikke på Mere Mere og derefter Rediger Edit.
    • Skriv den nye titel.
  4. Klik på Udfør.

Tip! Du kan også redigere titlen ved at klikke på samlingens titel øverst på skærmen.

Del en samling

1. Gå til siden Interesser på din computer.
  2. Klik på den samling, du vil dele.
  3. Klik på Del Del øverst til højre.
  4. Aktivér Deling.
  5. Vælg det link, du vil dele.
    • Hvis du vil give andre mulighed for at redigere din samling: Klik på Link til bidragydere.
    • Hvis du vil give andre mulighed for at se din samling: Klik på Link til skrivebeskyttet version.
  6. Tilføj det navn eller de mailadresser, du vil dele samlingen med.
    • Du kan også kopiere linket for at dele det et andet sted.
  7. Klik på Send Send.