Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Gestionar les col·leccions i els elements desats

Podeu gestionar els enllaços, les imatges i els llocs desats a la pàgina Interessos.

Important: és possible que aquesta funció no estigui disponible en tots els idiomes ni en tots els països o regions. Per veure les col·leccions, heu de tenir la sessió iniciada al vostre Compte de Google.

Gestionar els elements desats

Podeu cercar i gestionar tots els elements desats en un sol lloc, encara que no siguin en una col·lecció.

Cercar tots els elements desats

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la part inferior, toqueu Desats .
  3. Desplaceu-vos fins al final del carrusel.
  4. Toqueu Mostra tots els elements desats.

Moure un element desat a una col·lecció

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la part inferior, toqueu Desats i, a continuació, Mostra tots els elements desats.
  3. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Selecciona.
    • Trieu els elements que vulgueu moure a una col·lecció.
  4. Toca Copia Copy icon.
  5. Seleccioneu una col·lecció de la llista o afegiu-ne una de nova.

Editar un element desat

Important: per poder editar els elements desats, han de ser en una col·lecció.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la part inferior, toqueu Desats
  3. Toqueu la col·lecció amb l'element que vulgueu editar.
  4. A l'element que voleu editar, toqueu Més Més i, a continuació, Edita Edit.
    • Per editar el títol: sobreescriviu el camp "Títol".
    • Per afegir una descripció: actualitzeu el camp "Afegeix una nota".
    • Per editar la miniatura: toqueu Canvia la miniatura.
      • Si hi ha disponible una altra opció de miniatura, trieu-la.
  5. Toqueu Fet.

Suprimir elements desats

Important: en suprimir elements desats, se suprimeixen completament de totes les col·leccions i del compte.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la part inferior, toqueu Desats i, a continuació, Mostra tots els elements desats.
  3. A l'element que vulgueu suprimir, toqueu Més Més i, a continuació, Suprimeix.

Suprimir elements desats d'una col·lecció

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la part inferior, toqueu Desats .
  3. Toqueu una col·lecció.
  4. Per suprimir elements, toqueu Selecciona.
    • Seleccioneu els elements que vulgueu suprimir.
  5. A la part superior dreta, toqueu Suprimeix.

Suprimir una col·lecció sencera

Important: només podeu suprimir les col·leccions que hàgiu creat i les que s'hagin compartit amb el vostre usuari, però no les que hàgim creat nosaltres, com ara les col·leccions Llibre de receptes o Llista de seguiment.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la part inferior, toqueu Desats .
  3. Toqueu una col·lecció.
  4. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Suprimeix Suprimeix.

Moure elements desats des d'una col·lecció

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la part inferior, toqueu Desats .
  3. Toqueu una col·lecció.
  4. A la part superior, toqueu Selecciona.
  5. Seleccioneu un o més elements.
    • Per moure'ls a una col·lecció:
      • Toqueu Mou a una col·lecció.
      • Seleccioneu una col·lecció existent o Col·lecció nova.
        • Els elements desats s'hi mouran i se suprimiran de la col·lecció inicial.
    • Per afegir-los a una col·lecció:
      • Toqueu Afegeix a una col·lecció.
      • Seleccioneu una col·lecció existent o Col·lecció nova.
        • Els elements desats s'afegiran a aquesta col·lecció i continuaran a la col·lecció inicial.

Canviar el nom d'una col·lecció

Important: no podeu canviar el nom d'una col·lecció que hàgim creat nosaltres, com ara Llibre de receptes o Llista de seguiment.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la part inferior, toqueu Desats .
  3. Toqueu la col·lecció el nom de la qual vulgueu canviar.
  4. Per actualitzar el títol, a la part superior, toqueu Més Més i, a continuació, Edita Edit.
  5. Toca Fet.

Consell: per editar el títol, també podeu tocar-lo a la part superior de la col·lecció.

Compartir una col·lecció

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la part inferior, toqueu Desats .
  3. Toqueu una col·lecció i, a continuació, Comparteix Comparteix.
  4. Activeu Compartició.
  5. Trieu l'enllaç que vulgueu compartir.
    • Per permetre que altres persones editin la vostra col·lecció: toqueu Enllaç de contribuïdor.
    • Per permetre que altres persones només puguin veure la vostra col·lecció: toqueu Enllaç només de lectura.
  6. Toqueu el contacte o l'aplicació amb què vulgueu compartir la col·lecció.
    • També podeu copiar l'enllaç per compartir-lo en un altre lloc.