Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Gestionar les col·leccions i els elements desats

Podeu gestionar els enllaços, les imatges i els llocs desats a la pàgina Interessos.

Important: és possible que aquesta funció no estigui disponible en tots els idiomes ni en tots els països o regions. Per veure les col·leccions, heu de tenir la sessió iniciada al vostre Compte de Google.

Gestionar els elements desats

Podeu cercar i gestionar tots els elements desats en un sol lloc, encara que no siguin en una col·lecció.

Cercar tots els elements desats

1. A l'ordinador, aneu a la pàgina Interessos.
  2. Feu clic a Tots els elements desats.

Moure un element desat a una col·lecció

1. A l'ordinador, aneu a la pàgina Interessos.
  2. Feu clic a Tots els elements desats.
  3. A la part superior dreta, feu clic a Selecciona.
    • Trieu els elements que vulgueu moure a una col·lecció.
  4. Feu clic a Copia Copy icon.
  5. Seleccioneu una col·lecció de la llista o afegiu-ne una de nova.

Editar un element desat

Important: per poder editar els elements desats, han de ser en una col·lecció.

1. A l'ordinador, aneu a la pàgina Interessos.
  2. Feu clic a la col·lecció que conté l'element que vulgueu editar.
  3. A l'element desat que vulgueu editar, feu clic a Més Més.
  4. Fes clic a Edita Edit.
    • Per editar el títol: sobreescriviu el camp "Títol".
    • Per afegir una descripció: introduïu-la en el camp "Afegeix una nota".
    • Per editar la miniatura: feu clic a Canvia la miniatura.
      • Si hi ha disponible una altra opció de miniatura, trieu-la.
  5. Feu clic a Fet.

Suprimir elements desats

Important: amb aquest pas, se suprimeixen completament els elements desats de totes les col·leccions i del vostre compte.

1. A l'ordinador, aneu a la pàgina Interessos.
  2. Feu clic a Tots els elements desats.
  3. A la part superior dreta, feu clic a Selecciona.
  4. Trieu els elements que vulgueu suprimir.
  5. Feu clic a Treu.

Suprimir elements desats d'una col·lecció

1. A l'ordinador, aneu a la pàgina Interessos.
  2. Feu clic en una col·lecció.
  3. Per suprimir elements, feu clic a Selecciona.
    • Trieu els elements que vulgueu suprimir.
  4. A la part superior dreta, feu clic a Suprimeix.

Suprimir una col·lecció sencera

Important: podeu suprimir les col·leccions que heu creat i les que s'han compartit amb el vostre usuari, però no les que hàgim creat nosaltres, com ara les col·leccions Llibre de receptes o Llista de seguiment.

1. A l'ordinador, aneu a la pàgina Interessos.
  2. Feu clic en una col·lecció.
  3. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, SuprimeixSuprimeix.

Moure elements desats des d'una col·lecció

1. A l'ordinador, aneu a la pàgina Interessos.
  2. Feu clic en una col·lecció.
  3. A la part superior dreta, feu clic a Selecciona.
  4. Seleccioneu un o més elements.
    • Per moure'ls a una col·lecció:
      1. Feu clic a Mou a una col·lecció.
      2. Seleccioneu una col·lecció existent o Col·lecció nova.
        • Els elements desats s'hi mouran i se suprimiran de la col·lecció inicial.
    • Per afegir-los a una col·lecció:
      1. Feu clic a Afegeix a una col·lecció.
      2. Seleccioneu una col·lecció existent o Col·lecció nova.
        • Els elements desats s'afegiran a aquesta col·lecció i continuaran a la col·lecció inicial.

Canviar el nom d'una col·lecció

Important: no podeu canviar el nom d'una col·lecció que hàgim creat nosaltres, com ara Llibre de receptes o Llista de seguiment.

1. A l'ordinador, aneu a la pàgina Interessos.
  2. Feu clic en una col·lecció.
  3. A la part superior, feu clic a Més Més i, a continuació, Edita Edit.
    • Introduïu el títol nou.
  4. Feu clic a Fet.

Consell: per editar el títol de la col·lecció, també podeu fer-hi clic a la part superior.

Compartir una col·lecció

1. A l'ordinador, aneu a la pàgina Interessos.
  2. Feu clic a la col·lecció que vulgueu compartir.
  3. A la part superior dreta, feu clic a Comparteix Comparteix.
  4. Activeu Compartició.
  5. Trieu l'enllaç que vulgueu compartir.
    • Per permetre que altres persones editin la vostra col·lecció: feu clic a Enllaç de contribuïdor.
    • Per permetre que altres persones només puguin veure la vostra col·lecció: feu clic a Enllaç només de lectura.
  6. Afegiu el nom o les adreces electròniques de les persones amb les quals la vulgueu compartir contingut.
    • També podeu copiar l'enllaç per compartir-lo en un altre lloc.
  7. Feu clic a Envia Envia.