Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Kolmannen osapuolen ohjelmistoilmoitusten löytäminen Google-sovelluksesta Android-laitteilla

Kolmannen osapuolen ohjelmistoilmoitukset löytyvät Androidin Google-sovelluksesta.

1. Avaa Google-sovellus Google Haku Android-laitteella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Asetukset.
  3. Napauta Tietoja ja sitten Kolmannen osapuolen ilmoitukset.