Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Brug faner i Google-appen

Du kan åbne flere faner i Google-appen på iPhone og iPad. Du kan også se alle dine faner og skifte mellem dem. Når du åbner en ny fane, kan du starte en ny søgning.

Åbn en ny fane

1. Åbn Google-appen på din iPhone eller iPad .
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Faner og derefter Ny fane .

Åbn en fane fra seneste søgninger

1. Åbn Google-appen på din iPhone eller iPad .
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Faner.
  3. Tryk på Historik Historik øverst til højre.
  4. Find og vælg det søgeresultat, du vil åbne.

Find dine interesser

1. Åbn Google-appen på din iPhone eller iPad .
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Faner  og derefter Gemt.
  3. På siden Interesser skal du navigere til den ønskede fane.

Luk faner

1. Åbn Google-appen på din iPhone eller iPad .
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Faner.
  3. Find den fane, du vil lukke.
  4. Tryk på Luk Luk i det øverste hjørne på fanen.

Tip! Du kan lukke alle faner ved øverst til højre at trykke på Mere Mere og derefter Luk alle åbne faner.

Luk faner automatisk

1. Åbn Google-appen på din iPhone eller iPad .
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Faner.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger for faner Settings og derefter Ryd faner.
  4. Vælg, hvornår faner skal lukkes automatisk.

Organiser dine faner

1. Åbn Google-appen på din iPhone eller iPad .
  2. Hvis du vil se alle faner, skal du trykke på Faner nederst på skærmen.
  3. Du kan flytte en fane ved at holde fingeren nede på den og trække den til det ønskede sted.

Find en åben fane

1. Åbn Google-appen på din iPhone eller iPad .
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Faner.
  3. Tryk på søgefeltet øverst på skærmen.
  4. Angiv et søgeord, der er relateret til den ønskede fane.
  5. Når de relaterede faner vises, skal du vælge den ønskede fane.