Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Utilitzar pestanyes a l'aplicació Google

A l'aplicació Google per a l'iPhone i l'iPad podeu obrir diverses pestanyes. També podeu veure totes les pestanyes i canviar d'una a l'altra. Quan obriu una pestanya nova, podeu iniciar una cerca nova.

Obrir una pestanya nova

1. A l'iPhone o l'iPad, aneu a l'aplicació Google .
  2. A la part inferior, toqueu Pestanyes i, a continuació, Pestanya nova .

Obrir una pestanya de cerques recents

1. A l'iPhone o l'iPad, aneu a l'aplicació Google .
  2. A la part inferior, toqueu Pestanyes.
  3. A la part superior dreta, toqueu Historial Historial.
  4. Cerqueu i seleccioneu el resultat de la cerca que vulgueu obrir.

Trobar els vostres interessos

1. A l'iPhone o l'iPad, aneu a l'aplicació Google .
  2. A la part inferior, toqueu Pestanyes i, a continuació, Desats.
  3. A la pàgina Interessos, navegueu fins a la pestanya que vulgueu.

Tancar la pestanya

1. A l'iPhone o l'iPad, aneu a l'aplicació Google .
  2. A la part inferior, toqueu Pestanyes.
  3. Cerqueu la pestanya que vulgueu tancar.
  4. A l'extrem superior de la pestanya, toqueu Tanca Tanca.

Consell: per tancar totes les pestanyes, a l'extrem superior, toqueu Més Més i, a continuació, Tanca totes les pestanyes obertes.

Tancar les pestanyes automàticament

1. A l'iPhone o l'iPad, aneu a l'aplicació Google .
  2. A la part inferior, toqueu Pestanyes.
  3. A l'extrem superior dret, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració de les pestanyes Settings i, a continuació, Esborra les pestanyes.
  4. Seleccioneu quan voleu tancar les pestanyes automàticament.

Organitzar les pestanyes

1. A l'iPhone o l'iPad, aneu a l'aplicació Google .
  2. Per mostrar totes les pestanyes, a la part inferior, toqueu Pestanyes.
  3. Per moure una pestanya, toqueu-la i, sense deixar-la anar, arrossegueu-la al punt que vulgueu.

Cercar una pestanya oberta

1. A l'iPhone o l'iPad, aneu a l'aplicació Google .
  2. A la part inferior, toqueu Pestanyes.
  3. A la part superior, toca la barra de cerca .
  4. Introduïu una paraula clau relacionada amb la pestanya que vulgueu.
  5. Quan es mostrin pestanyes relacionades, seleccioneu la pestanya que vulgueu.