Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Per què els resultats de la Cerca de Google poden variar entre persones

És possible que obtingueu els mateixos resultats o resultats similars que una altra persona que faci una cerca a la Cerca de Google. Ara bé, de vegades Google us pot oferir resultats diferents en funció de factors com ara l'hora, el context o els resultats personalitzats.

L'hora provoca diferències als resultats

L'hora pot ser un dels motius principals pels quals els resultats varien d'una persona a una altra. Per exemple, afegim periòdicament contingut nou del web poc després que es publiqui. Les persones que cerquen amb unes poques hores o, fins i tot, amb uns pocs minuts de diferència poden trobar variacions a causa del contingut disponible que acaba de publicar-se.

La Cerca utilitza centres de dades arreu del món. Quan fem millores als nostres sistemes de classificació, tarden un temps a llançar-se completament a tots els centres de dades. Això pot provocar diferències en els resultats en funció del centre de dades que respongui a la cerca.

La Cerca utilitza el context per millorar els resultats

Quan la Cerca té en compte el context de la cerca, us proporciona resultats més rellevants. Alguns exemples de context:

• Ubicació: si cerqueu pizza en una ciutat concreta, obtindreu resultats rellevants per a aquesta ubicació.
  • Idioma: us ajuda a obtenir resultats en l'idioma que parleu.
  • Tipus de dispositiu: enllaça a la botiga d'aplicacions correcta o mostra els millors resultats en funció del tipus de pantalla, com ara mòbil o ordinador.
  • Resultats relacionats: després de fer clic en un resultat web i tornar als resultats de la cerca, podeu trobar més resultats relacionats.

La Cerca utilitza la personalització per millorar els resultats

Com a "personalització" entenem el fet d'obtenir resultats de la cerca adaptats a partir de la vostra activitat. La personalització només s'utilitza als vostres resultats si pot proporcionar informació més rellevant i útil. Això no afecta tots els resultats de la cerca. En realitat, és possible que alguns resultats estiguin personalitzats mentre que d'altres no. Obteniu més informació sobre la personalització i els resultats de la Cerca de Google.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google