Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Personalització i resultats de la Cerca de Google

Amb la personalització, obteniu resultats de la Cerca de Google adaptats a partir de la vostra activitat. La personalització només s'utilitza si pot proporcionar informació més rellevant i útil. En aquesta pàgina s'hi explica com mostra Google els resultats personalitzats i com es poden controlar.

Consell: els resultats de la Cerca poden variar d'una persona a una altra per motius que no són la personalització, com ara la configuració d'idioma o els resultats localitzats.

Trobar resultats personalitzats

La personalització no afecta tots els resultats de la cerca. En realitat, és possible que alguns resultats estiguin personalitzats mentre que d'altres no.

Si un resultat concret està personalitzat, al tauler "Sobre aquest resultat", trobareu el missatge "Personalitzat". Si no trobeu aquest missatge, vol dir que el resultat no està personalitzat.

De vegades, obtindreu diversos resultats personalitzats a través d'una funció de cerca. Per exemple, si cerqueu què puc mirar, és possible que les recomanacions estiguin personalitzades. Si la personalització és un factor, al costat de la funció veureu un missatge com ara "Recomanacions personalitzades".

Desactivar la personalització

Si desactiveu la personalització, ja no s'utilitzarà per mostrar-vos cap funció que en depengui ni resultats concrets útils. A més, aquest canvi en la configuració:

• Desactiva la vostra capacitat de trobar cerques anteriors a la compleció automàtica.
  • No posa en pausa ni suprimeix l'activitat emmagatzemada al vostre Compte de Google. Podeu posar en pausa o suprimir l'activitat emmagatzemada en qualsevol moment a través dels controls de dades i privadesa.
  • No desactiva ni suprimeix les preferències d'aplicacions o de llocs web. Per exemple, la configuració d'idioma o de cerca (com ara el nombre de resultats per pàgina) són preferències i no es veuen afectades.
  • No desactiva ni suprimeix el material que deseu. Per exemple, els elements desats a la vostra col·lecció, les accions que seguiu o la vostra adreça de casa i de la feina no es veuen afectats.

Per desactivar la personalització mentre teniu la sessió iniciada, desactiveu l'opció Mostra els resultats personals. Si desactiveu l'opció Activitat al web i en aplicacions, també es desactiva la personalització. Per desactivar la personalització mentre teniu la sessió tancada al vostre Compte de Google, desactiveu la personalització de la cerca.