Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Legg til moduler på startskjermen i Google-appen

I Discover kan du legge til moduler som blant annet værmeldinger, aksjepriser og bønnetider, som vises over resten av Discover-innholdet. Været-modulen finnes allerede på startskjermen som standard. Det er enkelt å tilpasse modulene du har, men du kan ikke fjerne alle modulene.

Du trenger

På mobilenheten din må du sørge for at

Legg til eller fjern moduler

1. Åpne Google-appen Google-appen på mobilenheten din.
  2. Sveip til venstre på Været-modulen.
  3. Trykk på Tilpass Endre
  4. Velg hvilke moduler du vil ha på startskjermen.

Fiks manglende moduler

Gjør dette hvis du ikke ser moduler over Discover-innholdet i Google-appen:
Trinn 1. Sjekk at du er logget på Google-kontoen
  1. Åpne Google-appen Google-appen på mobilenheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  3. Trykk på kontoen du vil logge på. Hvis du ikke finner kontoen, trykker du på Legg til konto og følger veiledningen.
Trinn 2. Sjekk at Nett- og appaktivitet er slått på
  1. Gå til Aktivitetslagring på mobilenheten din.
  2. Logg på Google-kontoen din hvis du blir bedt om det.
  3. Slå på Nett- og appaktivitet.
Trinn 3. Sørg for at Discover er slått på
  1. Åpne Google-appen Google-appen på mobilenheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Innstillinger og så Generelt.
  3. Slå på Discover.