Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Widgetien lisääminen Google-sovelluksen aloitusnäytölle

Discoverissa voit lisätä widgetejä, kuten sään, osakekurssit ja rukousajat, jotta ne näkyvät muun Discover-sisällön yläpuolella. Sää-widget on jo oletuksena aloitusnäytöllä. Widgetien muokkaaminen on helppoa, mutta kaikkia widgetejä ei voi poistaa.

Mitä tarvitset

Varmista mobiililaitteella seuraavat asiat:

Widgetin lisääminen tai poistaminen

1. Avaa Google+ ‑sovellus Google-sovellus mobiililaitteella.
  2. Pyyhkäise Sää-widgetistä vasemmalle.
  3. Valitse Muokkaa.
  4. Valitse, mitkä widgetit haluat nähdä aloitusnäytöllä.

Puuttuvien widgetien korjaaminen

Jos et löydä widgetejä Google-sovelluksesta Discover-sisällön yläpuolelta:
Vaihe 1. Tarkista, että olet kirjautunut Google-tilille
  1. Avaa Google-sovellus Google-sovellus mobiililaitteella.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta.
  3. Napauta tiliä, jolle haluat kirjautua. Jos et löydä tiliä, valitse Lisää tili ja seuraa ohjeita.
2. vaihe: Varmista, että Verkko- ja sovellustoiminta on päällä
  1. Avaa mobiililaitteella Toimintojen hallinta.
  2. Kirjaudu tarvittaessa Google-tilillesi.
  3. Laita Verkko- ja sovellustoiminta päälle.
Vaihe 3. Varmista, että Discover on päällä
  1. Avaa Google-sovellus Google-sovellus mobiililaitteella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sittenAsetuksetja sitten Yleiset.
  3. Laita Discover päälle.