Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Føj widgets til din startskærm i Google-appen

I Discover kan du tilføje widgets med f.eks. vejret, aktiekurser og bedetider, som vises over resten af dit Discover-indhold. Widgetten Vejret er allerede som standard på din startskærm. Det er nemt at tilpasse de widgets, du har, men du kan ikke fjerne alle widgets.

Du skal bruge følgende

På din mobilenhed skal du sørge at:

• Du er logget ind på din Google-konto i Google-appen.
  • Discover er aktiveret.
  • Web- og appaktivitet er aktiveret.

Tilføj eller fjern en widget

1. Åbn Google-appen Google-appen på din mobilenhed.
  2. Stryg til venstre på widgetten Vejret.
  3. Tryk på Tilpas Rediger.
  4. Vælg, hvilke widgets der skal vises på startskærmen.

Løs problemer med manglende widgets

Hvis du ikke kan se widgets over dit Discover-indhold i Google-appen:
Trin 1. Tjek, at du er logget ind på Google-kontoen
  1. Åbn Google-appen Google-appen på din mobilenhed.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav øverst til højre.
  3. Tryk på den konto, du vil logge ind på. Hvis du ikke kan finde kontoen, kan du trykke på Tilføj konto og følge vejledningen.
Trin 2. Sørg for, at Web- og appaktivitet er aktiveret
  1. Gå til Aktivitetsadministration på din mobilenhed.
  2. Log ind på din Google-konto, hvis du bliver bedt om det.
  3. Aktivér Web- og appaktivitet.
Trin 3. Sørg for, at Discover er aktiveret
  1. Åbn Google-appen Google-appen på din mobilenhed.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger og derefter Generelt.
  3. Aktivér Discover.