Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Afegir widgets a la pantalla d'inici a l'aplicació Google

A Discover, podeu afegir widgets per a contingut com ara el temps, els preus d'accions i els horaris d'oració perquè es mostrin per sobre de la resta del contingut de Discover. El widget del temps ja és a la pantalla d'inici de manera predeterminada. Personalitzar els widgets que teniu és fàcil, però no podeu suprimir-los tots.

Què necessiteu

Al dispositiu mòbil, assegureu-vos que:

Afegir o suprimir un widget

1. Al dispositiu mòbil, obriu l'aplicació GoogleAplicació Google.
  2. Al widget del temps, llisqueu cap a l'esquerra.
  3. Toqueu Personalitza Edita.
  4. Trieu els widgets que voleu que es mostrin a la pantalla d'inici.

Corregir els widgets que falten

Si no trobeu widgets a sobre del contingut de Discover a l'aplicació Google:
Pas 1. Comproveu que hàgiu iniciat la sessió al Compte de Google
  1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació GoogleAplicació Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto o inicial de perfil.
  3. Toqueu el compte en què vulgueu iniciar la sessió. Si no el trobeu, toqueu Afegeix un compte i seguiu les instruccions.
Pas 2. Assegureu-vos que l'opció Activitat al web i en aplicacions estigui activada
  1. Al dispositiu mòbil, aneu a Controls d'activitat.
  2. Si se us demana, inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  3. Activeu Activitat al web i en aplicacions.
Pas 3. Assegureu-vos que Discover estigui activat
  1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació GoogleAplicació Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto o inicial de perfil i, a continuació, Configuració i, a continuació, General.
  3. Activeu Discover.