Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

De URL van een pagina of afbeelding vinden

Je kunt een pagina of afbeelding kopiƫren en plakken of delen met het webadres of de URL.

Een URL van een afbeelding opvragen

1. Open de Google-app , Chrome-app Chrome of Safari op je iPhone of iPad.
  2. Ga naar images.google.com.
  3. Zoek naar de afbeelding.
  4. Tik in de afbeeldingsresultaten op de afbeelding voor een grotere versie.
  5. Kopieer de URL. Hoe je dit doet, hangt af van de browser die je gebruikt:
    • Google-app of Safari: Tik rechtsboven in de afbeelding op Meer Meer en dan Delen Delen en dan KopiĆ«ren.
    • Chrome-app: Tik rechtsboven in de afbeelding op Meer Meer en dan Delen Delen. Tik op de URL onder Tik om link te kopiĆ«ren.
Tip: De afbeeldings-URL begint met https://images.app.goo.gl/ of https://www.google.com/imgres?imgurl.

Een gekopieerde URL toevoegen

Nadat je een URL hebt gekopieerd, wordt deze opgeslagen op het klembord van je apparaat.

Zo kun je de URL toevoegen of plakken:

1. Tik op het tekstveld.
  2. Tik op Plakken.

Een URL van een zoekresultaat opvragen

Belangrijk: Je kunt geen URL van een pagina met zoekresultaten opvragen via de Google-app of Safari.

Voor een webpagina
  1. Open een mobiele browser op je iPhone of iPad, zoals de Chrome-app Chrome.
  2. Ga naar google.com.
  3. Zoek naar de pagina.
  4. Tik bovenaan op de adresbalk om de hele URL te selecteren.
  5. Tik op de geselecteerde URL en dan Kopiƫren.
Voor een afbeelding
  1. Open een mobiele browser op je iPhone of iPad, zoals de Chrome-app Chrome.
  2. Ga naar images.google.com.
  3. Zoek naar de afbeelding.
  4. Tik in de afbeeldingsresultaten op de afbeelding voor een grotere versie.
  5. Tik bovenaan op de adresbalk om de hele URL te selecteren.
  6. Tik op de geselecteerde URL en dan Kopiƫren.

Een URL kopiƫren

Met de Chrome-app of Safari
  1. Open de Chrome-app Chrome of Safari op je iPhone of iPad.
  2. Ga naar google.com.
  3. Zoek naar de pagina.
  4. Tik in de zoekresultaten op de titel van de pagina.
  5. Tik bovenaan op de adresbalk om de hele URL te selecteren.
  6. Tik op de geselecteerde URL en dan Kopiƫren.
Met de Google-app
  1. Open de Google-app .
  2. Zoek de pagina.
  3. Tik in de zoekresultaten op de titel van de pagina.
  4. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan tik op URL kopiĆ«ren.