Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

De URL van een pagina of afbeelding vinden

Je kunt een pagina of afbeelding kopiƫren en plakken of delen met het webadres of de URL.

Een URL van een afbeelding opvragen

1. Open de Google-app , Chrome-app Chrome of Firefox op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar images.google.com.
  3. Zoek naar de afbeelding.
  4. Tik in de afbeeldingsresultaten op de afbeelding voor een grotere versie.
  5. Kopieer de URL. Hoe je dit doet, hangt af van de browser die je gebruikt:
    • Google-app: Tik rechtsboven in de afbeelding op Meer Meer en dan Delen Delen en dan KopiĆ«ren .
    • Chrome-app: Tik rechtsboven in de afbeelding op Meer Meer en dan Delen Delen en dan Link kopiĆ«ren .
    • Firefox: Tik rechtsonder in de afbeelding op Delen Delen. Tik op de URL onder Tik om link te kopiĆ«ren.

Tip: De afbeeldings-URL begint met https://images.app.goo.gl/ of https://www.google.com/imgres?imgurl.

Een gekopieerde URL toevoegen

Nadat je een URL hebt gekopieerd, wordt deze opgeslagen op het klembord van je apparaat.

Zo kun je de URL toevoegen of plakken:

1. Tik op het tekstveld en houd dit vast.
  2. Tik op Plakken.

Een URL van een zoekresultaat opvragen

Belangrijk: Je kunt geen URL van een pagina met zoekresultaten opvragen via de Google-app.

Voor een webpagina
  1. Open een mobiele browser (zoals de Chrome-app Chrome of Firefox) op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar google.com.
  3. Zoek naar de pagina.
  4. Kopieer de URL. Hoe je dit doet, hangt af van de browser die je gebruikt:
    • Chrome: Tik op de adresbalk. Tik onder de adresbalk naast de URL van de pagina op KopiĆ«ren .
    • Firefox: Tik op de adresbalk en houd deze vast. Tik op KopiĆ«ren.
Voor een afbeelding
  1. Open een mobiele browser (zoals de Chrome-app Chrome of Firefox) op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar images.google.com.
  3. Zoek naar de afbeelding.
  4. Tik in de afbeeldingsresultaten op de afbeelding voor een grotere versie.
  5. Kopieer de URL. Hoe je dit doet, hangt af van de browser die je gebruikt:
    • Chrome: Tik op de adresbalk. Tik onder de adresbalk naast de URL van de pagina op KopiĆ«ren .
    • Firefox: Tik op de adresbalk en houd deze vast. Tik op KopiĆ«ren.

Een URL van een pagina opvragen

Met de Chrome- of Firefox-app
  1. Open de Chrome-app Chrome of Firefox-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar google.com.
  3. Zoek naar de pagina.
  4. Tik in de zoekresultaten op de titel van de pagina.
  5. Kopieer de URL. Hoe je dit doet, hangt af van de browser die je gebruikt:
    • Chrome: Tik op de adresbalk. Tik onder de adresbalk naast de URL van de pagina op KopiĆ«ren .
    • Firefox: Tik op de adresbalk en houd deze vast. Tik op KopiĆ«ren.
Met de Google-app
  1. Open de Google-app  op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek naar de pagina.
  3. Tik in de zoekresultaten op de titel van de pagina.
  4. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Link kopiĆ«ren.