Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

De URL van een pagina of afbeelding vinden

Je kunt een pagina of afbeelding kopiƫren en plakken of delen met het webadres of de URL.

Een URL van een afbeelding opvragen

1. Ga op je computer naar images.google.com.
  2. Zoek naar de afbeelding.
  3. Klik in de afbeeldingsresultaten op de afbeelding.
  4. Klik in het deelvenster rechts op Meer Meer en dan Delen Delen.
  5. Klik op de URL bij Klik om link te kopiƫren.

Tip: De afbeeldings-URL begint met https://images.app.goo.gl/ of https://www.google.com/imgres?imgurl.

Een gekopieerde URL toevoegen

Nadat je een URL hebt gekopieerd, wordt deze opgeslagen op het klembord van je apparaat.

Zo kun je de URL toevoegen of plakken:

1. Klik met de rechtermuisknop op het tekstveld.
  2. Tik op Plakken.

Een URL van een zoekresultaat opvragen

Voor een webpagina
  1. Ga op je computer naar google.com.
  2. Zoek naar de pagina.
  3. Klik bovenaan de browser op de adresbalk om de hele URL te selecteren.
  4. Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde URL en dan Kopiƫren.
Voor een afbeelding
  1. Ga op je computer naar images.google.com.
  2. Zoek naar de afbeelding.
  3. Klik in de afbeeldingsresultaten op de afbeelding.
  4. Klik bovenaan de browser op de adresbalk om de hele URL te selecteren.
  5. Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde URL en dan Kopiƫren.

Een URL van een pagina opvragen

1. Ga op je computer naar google.com.
  2. Zoek naar de pagina.
  3. Klik in de zoekresultaten op de titel van de pagina.
  4. Klik bovenaan de browser op de adresbalk om de hele URL te selecteren.
  5. Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde URL en dan Kopiƫren.