Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Find webadressen til en side eller et billede

Du kan kopiere og indsætte eller dele en side eller et billede ved hjælp af sidens webadresse.

Hent webadressen til et billede

1. Åbn Google-appen , Chrome-appen Chrome eller Firefox på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gå til images.google.com.
  3. Søg efter billedet.
  4. Tryk på billedet i billedresultaterne for at få en større version.
  5. Kopiér webadressen ved at følge vejledningen til den browser, du bruger:
    • Google-appen: Øverst til højre på billedet skal du trykke på Mere Mere og så Del Del og så Kopiér .
    • Chrome-appen: Øverst til højre på billedet skal du trykke på Mere Mere og så Del Del og så Kopiér link .
    • Firefox: Nederst til højre på billedet skal du trykke på Del Del. Tryk på webadressen under "Tryk for at kopiere linket".

Tip! Billedets webadresse starter med https://images.app.goo.gl/ eller https://www.google.com/imgres?imgurl.

Tilføj en kopieret webadresse

Når du har kopieret en webadresse, gemmes den i udklipsholderen på din enhed.

Sådan tilføjer eller indsætter du webadressen:

1. Hold tekstfeltet nede.
  2. Tryk på Indsæt.

Hent webadressen til en søgeresultatside

Vigtigt! Du kan ikke hente webadressen til en søgeresultatside ved hjælp af Google-appen.

Ved en webside
  1. Åbn en mobilbrowser som f.eks. Chrome-appen Chrome eller Firefox på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gå til google.com.
  3. Søg efter siden.
  4. Kopiér webadressen ved at følge vejledningen til den browser, du bruger:
    • Chrome: Tryk på adresselinjen. Under adresselinjen skal du trykke på Kopiér ud for sidens webadresse.
    • Firefox: Hold adresselinjen nede. Tryk på Kopiér.
Ved billeder
  1. Åbn en mobilbrowser som f.eks. Chrome-appen Chrome eller Firefox på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gå til images.google.com.
  3. Søg efter billedet.
  4. Tryk på billedet i billedresultaterne for at få en større version.
  5. Kopiér webadressen ved at følge vejledningen til den browser, du bruger:
    • Chrome: Tryk på adresselinjen. Under adresselinjen skal du trykke på Kopiér ud for sidens webadresse.
    • Firefox: Hold adresselinjen nede. Tryk på Kopiér.

Hent webadressen til en side

Via Chrome- eller Firefox-appen
  1. Åbn Chrome-appen Chrome eller Firefox-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gå til google.com.
  3. Søg efter siden.
  4. Tryk på sidens titel i søgeresultaterne.
  5. Kopiér webadressen ved at følge vejledningen til den browser, du bruger:
    • Chrome: Tryk på adresselinjen. Under adresselinjen skal du trykke på Kopiér ud for sidens webadresse.
    • Firefox: Hold adresselinjen nede. Tryk på Kopiér.
Via Google-appen
  1. Åbn Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter siden.
  3. Tryk på sidens titel i søgeresultaterne.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Kopiér link.