Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Find webadressen til en side eller et billede

Du kan kopiere og indsætte eller dele en side eller et billede ved hjælp af sidens webadresse.

Hent webadressen til et billede

1. Gå til images.google.com på din computer.
  2. Søg efter billedet.
  3. Klik på billedet i billedresultaterne.
  4. I panelet til højre skal du klikke på Mere Mere og så Del Del.
  5. Klik på webadressen under "Klik for at kopiere linket".

Tip! Billedets webadresse starter med https://images.app.goo.gl/ eller https://www.google.com/imgres?imgurl.

Tilføj en kopieret webadresse

Når du har kopieret en webadresse, gemmes den i udklipsholderen på din enhed.

Sådan tilføjer eller kopierer du webadressen:

1. Højreklik i tekstfeltet.
  2. Tryk på Indsæt.

Hent webadressen til en søgeresultatside

Ved en webside
  1. Gå til google.com på din computer.
  2. Søg efter siden.
  3. Klik på adresselinjen øverst i browseren for at vælge hele webadressen.
  4. Højreklik på den valgte webadresse og så Kopiér.
Ved billeder
  1. Gå til images.google.com på din computer.
  2. Søg efter billedet.
  3. Klik på billedet i billedresultaterne.
  4. Klik på adresselinjen øverst i browseren for at vælge hele webadressen.
  5. Højreklik på den valgte webadresse og så Kopiér.

Hent webadressen til en side

1. Gå til google.com på din computer.
  2. Søg efter siden.
  3. Klik på sidens titel i søgeresultaterne.
  4. Klik på adresselinjen øverst i browseren for at vælge hele webadressen.
  5. Højreklik på den valgte webadresse og så Kopiér.