Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Hitta webbadressen till en sida eller bild

Du kan kopiera och klistra in eller dela webbadressen till en sida eller bild.

Ta fram en bilds webbadress

1. Öppna Google-appen , Chrome-appen Chrome eller Firefox på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Besök images.google.com.
  3. Sök efter bilden.
  4. Tryck på bilden i bildresultaten för att öppna en större version.
  5. Så här kopierar du bildens webbadress beroende på vilken webbläsare du använder:
    • Google-appen: Tryck på Mer Mer uppe till höger på bilden följt av Dela Dela följt av Kopiera .
    • Chrome-appen: Tryck på Mer Mer uppe till höger på bilden följt av Dela Dela följt av Kopiera länk .
    • Firefox: Tryck på Dela Dela nere till höger på bilden. Tryck på webbadressen under Tryck för att kopiera länken.

Tips! Bildens webbadress börjar med https://images.app.goo.gl/ eller https://www.google.com/imgres?imgurl.

Lägga till en kopierad webbadress

När du kopierar en webbadress sparas den i enhetens urklipp.

Så här lägger du till eller klistrar in webbadressen:

1. Tryck länge på textfältet.
  2. Tryck på Klistra in.

Ta fram en sökresultatsidas webbadress

Obs! Det går inte att ta fram webbadressen till en sökresultatsida i Google-appen.

För en webbsida
  1. Öppna en webbläsare, till exempel Chrome-appen Chrome eller Firefox på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Besök Google.com.
  3. Sök efter sidan.
  4. Så här kopierar du webbadressen beroende på vilken webbläsare du använder:
    • Chrome: Tryck på adressfältet. Tryck på Kopiera under adressfältet bredvid sidans webbadress.
    • Firefox: Tryck länge på adressfältet. Tryck sedan på Kopiera.
För en bild
  1. Öppna en webbläsare, till exempel Chrome-appen Chrome eller Firefox på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Besök images.google.com.
  3. Sök efter bilden.
  4. Tryck på bilden i bildresultaten för att öppna en större version.
  5. Så här kopierar du webbadressen beroende på vilken webbläsare du använder:
    • Chrome: Tryck på adressfältet. Tryck på Kopiera under adressfältet bredvid sidans webbadress.
    • Firefox: Tryck länge på adressfältet. Tryck sedan på Kopiera.

Ta fram en sidas webbadress

I Chrome- eller Firefox-appen
  1. Öppna Chrome-appen Chrome eller Firefox-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Besök Google.com.
  3. Sök efter sidan.
  4. Tryck på sidans rubrik i sökresultaten.
  5. Så här kopierar du webbadressen beroende på vilken webbläsare du använder:
    • Chrome: Tryck på adressfältet. Tryck på Kopiera under adressfältet bredvid sidans webbadress.
    • Firefox: Tryck länge på adressfältet. Tryck sedan på Kopiera.
I Google-appen
  1. Öppna Google-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Sök efter sidan.
  3. Tryck på sidans rubrik i sökresultaten.
  4. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Kopiera länk.