Notificació

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Com s'utilitzen les dades de Google Llibres

Per ajudar-vos a trobar llibres, Google Llibres utilitza dades de proveïdors externs que recullen informació sobre el que hi ha disponible. De vegades, els llibres no es poden llegir ni comprar directament des d'un resultat de la cerca; per això us mostrem informació sobre llibres que podeu trobar en altres llocs.

Fonts de dades dels llibres

A fi que pugueu descobrir i localitzar el màxim nombre de llibres possible, Google Llibres utilitza dades de tercers i altres informacions disponibles públicament de:

Informació sobre com podeu agafar llibres en préstec

Quan cerqueu un llibre a Google Llibres, podeu trobar llocs propers on s'ofereix en préstec. La informació de la secció "Agafa en préstec" prové de col·laboracions amb proveïdors externs.

Estem oberts a ampliar la nostra cobertura de biblioteques en tot moment. Si treballeu per a una biblioteca o una organització, podeu enviar-ne la informació mitjançant el formulari que trobareu a les directrius per a desenvolupadors.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda