Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Opret og administrer porteføljer med Google Finans

Hold øje med og få indblik i, hvordan dine investeringer klarer sig, med porteføljer i Google Finans. Se den samlede værdi af alle dine investeringer, sammenlign, hvordan dine aktier klarer sig i forhold til andre aktier og indekser, og se analysedata og nyhedshistorier om dine investeringer.

Opret en portefølje

Tilpassede porteføljer giver dig mulighed for at administrere dine investeringer og holde øje med værdien af dem over tid.

Opret en portefølje
  1. Gå til google.com/finance.
  2. Klik på Ny portefølje til højre.
  3. Giv porteføljen et navn.
  4. Klik på Udfør.
  5. Klik på Tilføj investeringer for at tilføje investeringer.
Gør din aktuelle tilpassede liste over aktier, du følger, til en portefølje
  1. Gå til google.com/finance.
  2. Vælg en liste over aktier, du følger, på startsiden for Google Finans.
  3. Klik på Mere øverst til højre.
  4. Vælg Se som portefølje.
Omdøb eller slet en portefølje
  1. Gå til google.com/finance.
  2. Vælg den portefølje, du vil omdøbe eller slette, under "Dine porteføljer".
  3. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  4. Vælg Omdøb eller Slet.

Opret en demoportefølje

1. Gå til google.com/finance.
  2. Under "Dine porteføljer" til højre skal du klikke på Ny portefølje og så Ny portefølje.
  3. Giv porteføljen et navn.
  4. Aktivér demoporteføljen.
  5. Klik på Gem.
  6. Hvis totrinsverificering:
    • Gennemføres inden for 24 timer: Klik på Tilføj investeringer for at vælge og søge efter det indeks, du vil tilføje.
    • Ikke gennemføres inden for 24 timer: Du bliver bedt om at verificere igen.
  7. Klik på Udfør.

Tip! Demoporteføljer er beregnet til simuleringer (din investering er ikke inkluderet).

Administrer porteføljeindstillinger

Du kan opdatere dine indstillinger for at gøre det nemmere at holde styr på aktiekurserne eller opdatere din porteføljes valuta.

Få adgang til porteføljen med totrinsverificering

Vigtigt! Google kræver totrinsverificering (også kaldet totrinsbekræftelse) for alle, der har adgang til visse oplysninger på google.com/finance.

Med totrinsverificering kan du føje et ekstra sikkerhedsniveau til din konto. Det hjælper med at forhindre uautoriserede personer i at få adgang til din konto og dine personlige oplysninger.

Få flere oplysninger om totrinsverificering.

Markér en portefølje som en demoportefølje

1. Gå til google.com/finance.
  2. Vælg en portefølje under "Dine porteføljer" til højre.
  3. Hvis totrinsverificering:
    • Gennemføres inden for 24 timer: Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Markér som demo.
    • Ikke gennemføres inden for 24 timer: Klik på Markér som demoportefølje. Du bliver bedt om at gennemføre totrinsverificering.
  4. Klik på Bekræft.

Tip! Demoporteføljer er beregnet til simuleringer (din investering er ikke inkluderet).

Fjern markeringen af en portefølje som en demoportefølje

1. Gå til google.com/finance.
  2. Vælg en portefølje under "Dine porteføljer" til højre.
  3. Øverst til højre over "Porteføljehøjdepunkter" skal du klikke på Mere Mere og derefter Fjern markering som demo.
  4. Klik på Bekræft.

Se porteføljen som en liste over aktier, du følger

1. Gå til google.com/finance.
  2. Vælg en portefølje under "Dine porteføljer" til højre.
  3. Øverst til højre over "Porteføljehøjdepunkter" skal du klikke på Mere Mere og derefter Se som liste over aktier, du følger.

Tip! Din porteføljes værdi slettes ikke, når du ser porteføljen som en liste over aktier, du følger. Du kan se den som en portefølje for at tjekke værdien af dine investeringer, når det passer dig.

Skift porteføljens valuta

Vigtigt! Du kan ændre, hvilken valuta din portefølje vises i. Hvis du f.eks. ændrer din portefølje fra USD til EUR, konverteres værdien af din portefølje og dine aktieposter automatisk til EUR.

1. Gå til google.com/finance.
  2. Vælg en portefølje under "Dine porteføljer" til højre.
  3. Øverst til højre over "Porteføljehøjdepunkter" skal du klikke på Mere Mere og derefter Opdater valuta.
  4. Vælg den valuta, som porteføljens værdi skal vises i.

Administrer aktieposterne i din portefølje

Føj investeringer i en aktie, investeringsforening eller kryptovaluta til din portefølje
  1. Klik på Tilføj investeringer.
  2. Angiv den aktie, investeringsforening eller kryptovaluta, du vil tilføje, og vælg den korrekte valgmulighed, der vises, mens du skriver.
  3. Angiv:
    • Antallet af aktier
    • Den dato, hvor du købte aktierne
    • Købsprisen på investeringen på det tidspunkt, hvor du købte aktierne
  4. Hvis du har investeret i en aktie på forskellige datoer, skal du klikke på Flere investeringer i [X]. Angiv oplysningerne.
  5. Når du har angivet alle aktierne, skal du klikke på Gem eller vælge Gem og tilføj en til for at føje flere investeringer til porteføljen.
Tilføj et indeks
  1. Gå til google.com/finance.
  2. Vælg en portefølje under "Dine porteføljer" til højre.
  3. Klik på Investering. Hvis du ikke har nogen investeringer, skal du klikke på Tilføj investeringer.
  4. Søg efter og vælg det indeks, du vil tilføje.
  5. Klik på Udfør.
Tip! Indekset har ingen indflydelse på dine porteføljeafkast.
Fjern en investering
  1. Gå til google.com/finance.
  2. Vælg en portefølje under "Dine porteføljer" til højre.
  3. Peg på linjen for den investering, du vil slette.
  4. Klik på Mere Mere og derefter Slet.
  5. Bekræft ved at klikke på Slet.

Forstå, hvordan din portefølje klarer sig

Se din porteføljesaldo over tid

Din porteføljes værdi beregnes i realtid. Diagrammet under din porteføljes værdi viser ændringer i din porteføljesaldo over tid.

1. Gå til google.com/finance.
  2. Vælg en portefølje under "Dine porteføljer" til højre.
  3. Porteføljens værdi vises under navnet på porteføljen. Diagrammet nedenfor viser din porteføljesaldo over tid.
  4. Vælg 1 måned, 6 måneder, ÅTD eller en anden valgmulighed for at se din porteføljesaldo ud fra forskellige tidsrum.
Find nyheder om en portefølje
  1. Gå til google.com/finance.
  2. Vælg en portefølje under "Dine porteføljer" til højre.
  3. Rul til "Din portefølje i nyhederne".
Se porteføljeafkast
Dine afkast beregnes i forhold til den foregående handelsdag ("1 dag") og siden begyndelsen ("I alt"). Det samlede afkast beregnes som forskellen mellem den aktuelle værdi og den rapporterede pris (det beløb, du angiver under "købspris", når du tilføjer investeringer).
  1. Gå til google.com/finance.
  2. Vælg en portefølje under "Dine porteføljer" til højre.
  3. Øverst til højre under "Porteføljehøjdepunkter" kan du se dine afkast for "1 dag" og "I alt".
Se porteføljehøjdepunkter
  1. Gå til google.com/finance.
  2. Vælg en portefølje under "Dine porteføljer" til højre.
  3. Øverst til højre i "Porteføljehøjdepunkter" kan du finde fordelingen af en række forskellige metrics i din portefølje.
Sammenlign en portefølje med andre aktiver

Porteføljesammenligninger anvender en tidsvægtet afkastningsgrad. Dette justeres i forhold til pengestrømme (indbetalinger og udbetalinger), så du får en mere repræsentativ sammenligning i forhold til benchmarks.

1. Gå til google.com/finance.
  2. Vælg en portefølje under "Dine porteføljer" til højre.
  3. Under diagrammet skal du vælge en foreslået sammenligning eller klikke på Sammenlign med for at søge efter et bestemt aktiv.