Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Käännettyjen sivujen avaaminen Haussa

Käännetyillä tuloksilla voit saada enemmän sisältöä omalla kielelläsi. Jos hakulauseke ei sisällä osuvia tuloksia omalla kielelläsi, Google Haku saattaa näyttää tuloksia muista kielistä, jotka on käännetty paikalliselle kielelle.

Tärkeää: Käännetyt tulokset ovat tällä hetkellä saatavilla
  • indonesiaksi, hindiksi, kannadaksi, malajalamiksi, tamiliksi ja teluguksi
  • mobiililaitteilla millä tahansa selaimella, joka tukee Google Hakua.

Sivun avaaminen omalla kielellä

1. Siirry puhelimella tai tabletilla osoitteeseen google.com.
  2. Tee haku.
  3. Napauta sivun käännettyä otsikkoa hakutuloksista.

Vinkki: Kun napautat sivun käännettyä otsikkoa, sivu avautuu Google Kääntäjällä. Google Kääntäjä kääntää automaattisesti kaikki linkit, joihin siirryt käännetyltä sivulta.

Sivun avaaminen alkuperäisellä kielellä

Valitse käännetyn tuloksen alareunasta Laajenna ja sitten sivun kääntämätön otsikko.

Miten käännetyt tulokset toimivat

Google Haku tarjoaa käännöksen otsikosta ja hakutuloksen katkelmasta. Voit valita joko sivun livekäännöksen tai alkuperäisen tuloksen. Livekäännökset ovat peräisin Google Kääntäjästä.

Muita lähteitä