Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Obrir pàgines traduïdes a la Cerca

Podeu obtenir accés a més contingut en el vostre idioma amb els resultats traduïts. Si la consulta de cerca no inclou resultats rellevants en el vostre idioma, pot ser que la Cerca de Google mostri resultats d'altres idiomes traduïts al teu idioma.

Important: actualment, hi ha resultats traduïts disponibles.
  • En hindi, indonesi, kannada, malaiàlam, tàmil i telugu.
  • En dispositius mòbils amb un navegador compatible amb la Cerca de Google.

Obrir una pàgina en l'idioma local

1. Al telèfon o a la tauleta, aneu a google.com.
  2. Feu una cerca.
  3. Als resultats de la cerca, toqueu el títol traduït d'una pàgina.

Consell: quan toques el títol traduït d'una pàgina, la pàgina s'obre amb el Traductor de Google. El Traductor de Google tradueix automàticament tots els enllaços que seguiu des de la pàgina traduïda.

Obrir una pàgina en l'idioma original

A la part inferior d'un resultat traduït, toqueu Desplega i, a continuació, el títol sense traduir de la pàgina.

Com funcionen els resultats traduïts

La Cerca de Google proporciona una traducció del títol i del fragment d'un resultat de la cerca. Podeu triar si voleu veure la traducció instantània de la pàgina o el resultat original. Les traduccions instantànies provenen del Traductor de Google.