Bildene lastes ikke inn

Hvis bildene lastes inn tregt eller ikke vises i det hele tatt når du søker på images.google.no, kan du prøve fremgangsmåten nedenfor.

Etter hvert trinn gjør du et bildesøk for å se om problemet er løst. Hvis problemet er løst, kan du hoppe over resten av trinnene.

Trinn 1: Prøv privat surfing

Finn ut hvordan du bruker privat surfing for Chrome, Internet Explorer, Firefox eller Safari.

Hvis dette løste problemet, fortsetter du til trinn 2.

Hvis dette ikke løste problemet, hopper du til trinn 3.

Trinn 2: Tøm bufferen og slett informasjonskapslene

Finn ut hvordan du tømmer bufferen og sletter informasjonskapslene i Chrome, Internet Explorer, Firefox eller Safari.

Trinn 3: Slå av alle verktøyrader og utvidelser

Finn ut hvordan du administrerer utvidelser i Chrome, Internet Explorer, Firefox eller Safari.

Trinn 4: Slå på JavaScript

Finn ut hvordan du slår på JavaScript i Chrome, Internet Explorer, Firefox eller Safari.

Bildene vises fortsatt ikke

Hvis ingen av trinnene ovenfor fungerte, kan du legge ut et innlegg om problemet på Google Søk-forumet, der en ekspert kan hjelpe deg med å feilsøke. I innlegget bør du nevne at du allerede har fulgt trinnene i denne artikkelen.