Billeder indlæses ikke

Hvis billederne indlæses langsomt eller slet ikke vises, når du søger på images.google.dk, kan du prøve at følge nedenstående vejledning.

Efter hvert trin skal du foretage en billedsøgning for at se, om problemet er blevet løst. Hvis problemet er løst, kan du springe resten af trinnene over.

Trin 1: Prøv privat browsing

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger privat browsing i Chrome, Internet Explorer, Firefox eller Safari.

Hvis dette løser problemet, skal du fortsætte til trin 2.

Hvis dette ikke løser dit problem, skal du springe til trin 3.

Trin 2: Ryd cache og cookies

Få flere oplysninger om, hvordan du rydder cache og cookies i Chrome, Internet Explorer, Firefox eller Safari.

Trin 3: Deaktiver alle værktøjslinjer og udvidelser

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine udvidelser i Chrome, Internet Explorer, Firefox eller Safari.

Trin 4: Slå JavaScript til

Få flere oplysninger om, hvordan du aktiverer JavaScript i Chrome, Internet Explorer, Firefox eller Safari.

Billederne vises stadig ikke

Hvis intet i ovenstående vejledning virkede, kan du skrive om dit problem i hjælpeforummet for Google Søgning, hvor en ekspert kan hjælpe dig med fejlfinding. Nævn i dit indlæg, at du allerede har fulgt fejlfindingsvejledningen i denne artikel.