Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Find og løs problemer med Google Billeder

Hvis billederne ikke vises eller indlæses langsomt, når du søger på images.google.dk, kan du prøve at følge nedenstående vejledning.

Foretag en billedsøgning efter hvert trin for at se, om problemet er løst. Hvis problemet er løst, kan du springe resten af trinnene over.

Trin 1: Prøv privat browsing

Se, hvordan du bruger privat browsing i:

Hvis dette løser problemet, kan du fortsætte til trin 2.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du gå til trin 3.

Trin 2: Ryd din browsers cache og cookies

Se, hvordan du rydder din cache og dine cookies i:

Trin 3: Deaktiver alle værktøjslinjer og udvidelser

Se, hvordan du administrerer dine udvidelser i:

Trin 4: Aktivér JavaScript

Se, hvordan du aktiverer JavaScript i:

Få yderligere hjælp

Hvis denne vejledning ikke virker, kan du oprette et indlæg om dit problem i hjælpegruppen til Google Søgning, så en ekspert kan hjælpe dig med at finde og løse det.

Tip! Nævn i dit indlæg, at du allerede har fulgt fejlfindingsvejledningen i denne artikel.