Les imatges no es carreguen

Si les imatges triguen a carregar-se o no es mostren quan feu una cerca a images.google.com, proveu de seguir els passos següents.

Després de completar cada pas, cerqueu una imatge per veure si el problema s'ha solucionat. Si és així, podeu saltar la resta de passos.

Pas 1: Provar el mode de navegació privada

Obteniu informació sobre com s'utilitza el mode de navegació privada per als navegadors Chrome, Internet Explorer, Firefox o Safari.

Si amb això s'ha resolt el problema, aneu al pas 2.

Si amb això no s'ha resolt el problema, passeu al pas 3.

Pas 2: Esborrar la memòria cau i les galetes

Obteniu informació sobre com s'esborren la memòria cau i les galetes als navegadors Chrome, Internet Explorer, Firefox o Safari.

Pas 3: Desactivar les barres d'eines o les extensions

Obteniu informació sobre com es gestionen les extensions als navegadors Chrome, Internet Explorer, Firefox o Safari.

Pas 4: Activar JavaScript

Obteniu informació sobre com s'activa JavaScript als navegadors Chrome, Internet Explorer, Firefox o Safari.

Les imatges encara no es mostren

Si no ha funcionat cap dels passos anteriors, publiqueu el problema al Fòrum de Cerca de Google i un expert us podrà ajudar a resoldre'l. A la publicació heu d'indicar que ja heu seguit els passos de resolució de problemes que hi ha en aquest article.