Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Resoldre problemes relacionats amb Google Imatges

Si no es mostren resultats o triguen a carregar-se quan cerqueu una imatge a images.google.com, proveu de seguir aquests passos.

Després de cada pas, cerqueu una imatge per comprovar si el problema s'ha corregit. Si és així, podeu ometre la resta dels passos.

Pas 1: provar el mode de navegació privada

Obteniu informació sobre com es fa servir el mode de navegació privada per a:

Si això resol el problema: continueu cap al pas 2.

Si això no resol el problema: aneu al pas 3.

Pas 2: esborrar la memòria cau i les galetes del navegador

Obteniu informació sobre com podeu esborrar la memòria cau i les galetes:

Pas 3: desactivar les barres d'eines i les extensions

Obteniu informació sobre com podeu gestionar les vostres extensions a:

Pas 4: activar JavaScript

Obteniu informació sobre com s'activa JavaScript:

Obtenir més ajuda

Si aquests passos no funcionen, podeu publicar el problema a la Comunitat d'ajuda de la Cerca de Google i un expert us ajudarà a resoldre'l.

Consell: a la publicació heu d'indicar que ja heu seguit els passos de resolució de problemes que hi ha en aquest article.