Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Finn videoer i Søk

Du kan finne videoresultater for de fleste søk på Google Søk. Noen videoer er merket med viktige øyeblikk, slik at det blir enklere for deg å finne bestemt informasjon. Viktige øyeblikk fungerer som kapitler i en bok. De gjør det lettere å finne informasjonen du er ute etter.

Viktig: Viktige øyeblikk legges til av videoskaperne. I noen tilfeller kan Google gå gjennom innholdet og legge til viktige øyeblikk automatisk.

Søk etter videoer

1. Skriv inn et søk på google.com.
  2. Rull til «Videoer».
  3. Velg videoen du vil se.

Tips: Du finner flere videoer i «Videoer»-fanen. Trykk på Videoer  under søkefeltet.

Finn og bruk viktige øyeblikk i videoer

Viktig: Det er ikke sikkert at viktige øyeblikk vises for alle videoer. Hvis du ikke finner noen viktige øyeblikk, kan det hende at de ikke er slått på for den videoen.

Slik finner du viktige øyeblikk (når de er tilgjengelige):

1. Søk på google.com.
  2. Under «Alle resultater» Søk ruller du til du finner videoer.
    • Du kan også finne videoer med viktige øyeblikk i «Videoer»-fanen.
  1. Under hovedvideoen velger du de viktige øyeblikkene du vil ha.
  2. Hvis du ikke ser noen viktige øyeblikk, trykker du på Vis Mer om.

Legg til viktige øyeblikk i en video

Hvis du er videoskaper, kan du merke viktige øyeblikk i videoene dine med utviklerverktøyene eller gjennom videobeskrivelser. Hvis du ikke legger til viktige øyeblikk, kan Google gå gjennom innholdet og legge til viktige øyeblikk automatisk. Du kan slå av viktige øyeblikk for videoer med utviklerverktøyene.