Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Videoiden etsiminen Hausta

Useimmille hauille Google Haussa on videotuloksia. Jotta löydät tietyt tiedot helpommin, osaan videoista on tagattu avainhetkiä. Avainhetket toimivat kirjan lukujen tapaan ja auttavat haluamasi tiedon löytämisessä.

Tärkeää: Videoiden tekijät lisäävät avainkohdat, mutta joissakin tapauksissa Google voi havaita sisällön ja lisätä avainkohdat automaattisesti.

Videoiden hakeminen

1. Tee haku osoitteessa google.com.
  2. Vieritä Videot-kohtaan.
  3. Valitse katsottava video.

Vinkki: Voit etsiä lisää videoita Videot-välilehdeltä. Valitse hakukentän alta Videot .

Avainkohtien löytäminen ja käyttö videossa

Tärkeää: Avainhetket eivät välttämättä näy kaikissa videoissa. Jos avainhetkiä ei löydy, niitä ei ehkä ole otettu käyttöön kyseisessä videossa.

Näin löydät saatavilla olevat avainkohdat:

1. Tee haku osoitteessa google.com.
  2. Etsi videoita vierittämällä Kaikki tulokset ‐kohdassa Haku.
    • Avainkohtia sisältävät videot löytyvät myös Videot-välilehdeltä.
  1. Valitse päävideon alta haluamasi avainkohdat.
  2. Jos kohtia ei ole, valitse Laajenna Lisää aiheesta.

Avainkohtien lisääminen videoon

Jos olet videon tekijä, voit merkitä avainkohdat videoihisi kehittäjän työkalujen tai videoiden kuvausten avulla. Jos et lisää avainkohtia, Google voi havaita sisällön ja lisätä avainkohdat automaattisesti. Voit laittaa videon avainkohdat pois päältä kehittäjän työkalujen avulla.