Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Hakutulossivun URL-osoitteen löytäminen

Voit lähettää Googlen hakutulossivun URL-osoitteen tarkistettavaksi hakemalla sen verkko-osoitteen tai URL-osoitteen ja lisäämällä sen sopivaan kenttään lomakkeessa.

Hakutulossivun URL-osoitteen löytäminen

Tärkeää: Google-sovelluksesta ei voi saada hakutulossivun URL-osoitetta.

Verkkosivut
  1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla mobiiliselain, esim. Chrome-sovellus Chrome tai Firefox.
  2. Siirry osoitteeseen google.fi.
  3. Hae sivua.
  4. Kopioi URL-osoite käyttämäsi selaimen mukaan:
    • Chrome: Napauta osoitepalkkia. Valitse sitten osoitepalkin alta sivun URL-osoitteen vierestä Kopioi .
    • Firefox: Kosketa osoitepalkkia pitkään ja valitse Kopioi.
Kuvat
  1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla mobiiliselain, esim. Chrome-sovellus Chrome tai Firefox.
  2. Avaa images.google.com.
  3. Hae kuvaa.
  4. Napauta kuvaa kuvahaun tuloksista nähdäksesi suuremman version siitä.
  5. Kopioi URL-osoite käyttämäsi selaimen mukaan:
    • Chrome: Napauta osoitepalkkia. Valitse sitten osoitepalkin alta sivun URL-osoitteen vierestä Kopioi .
    • Firefox: Kosketa osoitepalkkia pitkään ja valitse Kopioi.

Kopioidun URL-osoitteen lisääminen

Kun olet kopioinut URL-osoitteen edellä olevien ohjeiden mukaisesti, se tallennetaan laitteesi leikepöydälle.

Lisää tai kopioi URL-osoite muualle koskettamalla tekstialuetta tai tekstikenttää pitkään ja sitten Liitä.