Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Lisätietoa verkkosivusta

Löydät lisätietoa verkkosivun lähteestä, aiheesta ja keskeisistä kuvista Tietoja tästä tuloksesta ‐paneelin Lähde-kohdasta.

Tärkeää: Ominaisuus on käytettävissä vain joillakin alueilla.

Tiedon etsiminen lähteestä ja aiheesta

1. Tee haku Googlessa.
  2. Valitse hakutuloksen URL-osoitteen vierestä Lisää .
  3. Valitse Lähde-kohdasta Lue lisää tästä sivusta.
  4. Sivulla olevista tiedoista riippuen saatat nähdä tällä sivulla kolme osiota:
    • Tietoa lähteestä
    • Tietoa aiheesta
    • Tietoa kuvasta

Lisätietoa lähteestä

Tietoa lähteestä ‐osio sisältää tietoa tietyn verkkosivun lähteestä. Voit löytää osiosta seuraavia lähteestä kertovia tietoja, jotka ovat peräisin muilta sivustoilta.

Vinkki: Kun arvioit verkossa olevia tietoja, asiantuntijat suosittelevat, että tarkistat sivun lähteen ja haet tietoa sen taustasta tai näkökulmasta.

Kuvaus

Tietoa lähteestä ‐osion yläosassa voi olla lähteen kuvaus viitesivustolta. Nämä kuvaukset ovat peräisin Googlen Tietograafista.

Suoraan sivustolta

Tämä lähteen kuvaus on peräisin sivustolta itseltään.

Jos hallinnoit verkkosivustoa ja sen kuvaus ei vastaa odotuksiasi, voit päivittää sen seuraavilla tavoilla:

• Lisää kuvaus yritysprofiilisi tai muokkaa sitä. Lue lisää omistajaksi ilmoittautumisesta.
  • Google yrittää löytää sivustosi kuvauksen Tietoja meistä ‐sivulta. Näin voit auttaa Googlea löytämään kuvauksen:
    • Luo sivustollesi Tietoja meistä ‑sivu, jonka URL-osoitteessa on teksti tietoja-meista.
    • Lisää sivustosi kuvaus kyseiselle sivulle. Kuvauksen on oltava englanniksi ja indeksoitavissa.
    • Linkitä sivulle tekstillä "Tietoja meistä".
    • Lisää vihjeitä, esim. "Tietoja meistä" ‐otsikko sivustosi kuvauksen yläpuolelle.
Alustan tiedot

Jos kyseessä on somealusta, tässä osiossa voi olla tietoa sometilistä tai -kanavasta, jota sivu edustaa, ei somealustasta. Nämä tiedot eivät ole saatavilla kaikilla somealustoilla.

Vinkki: Asiantuntijat suosittelevat, että etsit tietoa alustan lisäksi sometilin tai -kanavan omistajasta.

Sivusto, jonka Google lisäsi ensimmäiseksi hakemistoon

Tämä on päivämäärä, jolloin Google indeksoi sivuston ensimmäisen kerran. Päivämäärä ei välttämättä vastaa näitä:

• Sivustoon liittyvän yrityksen tai organisaation perustamispäivä
  • Sivuston tietyn sivun julkaisupäivämäärä
Verkkotulokset lähteestä

Osion tarkoituksena on tarjota lähteeseen liittyviä hakutuloksia, jotta saat kontekstia sille, mitä muilla sivustoilla sanotaan lähteestä. Tämä eroaa yllä olevista osioista, jotka perustuvat Googlen Tietograafiin ja itse sivustoon, jos ne ovat saatavilla.

Tietoa tämän osion hakutuloksista:

• Tulokset perustuvat useista lähteistä kerättyihin tietoihin. Näitä ovat esimerkiksi haut lähteen nimellä. Tulosten avulla voit löytää sivuja, joista saat kontekstia verkkosivustolle.
  • Pyri priorisoimaan tuloksia, jotka eivät ole lähdesivuston luomia tai ylläpitämiä, jotta näet riippumattomia näkökulmia.

Samaa lähestymistapaa käytetään kaikilla sivustoilla. Tämä ominaisuus on kokeellinen, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään tuloksista hyödyllisempiä. Jos tulokset eivät ole hyödyllisiä tai liity lähteeseen, lähetä meille palautetta, niin autat meitä kehittymään.

Lisätietoa aiheesta

Kun se on saatavilla, Tietoa aiheesta ‐osio sisältää esimerkiksi tärkeimpiä uutisia tai muista lähteistä löytyvää samaa aihetta käsittelevää tietoa. Osio sisältää muiden lähteiden näkökulmia verkkosivun käsittelemään aiheeseen.

Vinkki: Kun arvioit verkossa olevaa tietoa, asiantuntijat suosittelevat, että etsit todisteita sen väittämistä ja muita samaa aihetta koskevia näkökulmia.

Suosituimmat uutiset

Nämä ovat korkealaatuisia uutisotsikoita, jotka liittyvät samaan aiheeseen kuin sivu, josta etsit lisätietoa muista lähteistä. Jos haluat nähdä lisää aiheeseen liittyvää sisältöä, valitse Katso muut artikkelit aiheesta.

Muut artikkelit aiheesta voivat sisältää seuraavaa:

• Lisää lähteitä
  • Videoita
  • Paikallisuutisia
  • Usein kysyttyjä kysymyksiä
  • Sosiaalisen median kommentteja
  • Jutun aikajana
Aiheeseen liittyvät tulokset

Nämä ovat muista lähteistä saatuja verkkotuloksia, jotka käsittelevät samaa aihetta kuin sivu, josta haluat lisätietoa. Aiheesta riippuen nämä tulokset voivat sisältää yhdistelmän uutisartikkeleita, tieteellisiä tutkimuksia, pitkiä tekstejä tai ostossivustoja.

Lisätietoa kuvasta

Kun ominaisuus on käytettävissä, Tietoja kuvasta ‐osio sisältää tietoa sivulla olevista kuvista, kuten tiedon siitä, milloin Google on nähnyt kuvan ensimmäistä kertaa, sekä linkin Tietoja tästä kuvasta ‐sivulle, jolta saat lisätietoa.

Palautteen antaminen "Lisätietoa tästä sivusta" ‑ominaisuudesta

Palautteesi avulla voimme parantaa tätä ominaisuutta kaikille.

Tietokoneella:

1. Valitse alareunasta Palaute.
  2. Kirjoita palaute.
  3. Valitse Lähetä.

Mobiiliselaimella:

1. Valitse alareunasta Palaute.
  2. Kirjoita palaute.
  3. Valitse Lähetä.