Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Obtenir més informació sobre una pàgina web

Podeu obtenir més informació sobre la font, el tema d'una pàgina web i les imatges destacades a la secció "Font" del tauler "Sobre aquest resultat".

Important: aquesta funció només està disponible en algunes regions.

Cercar informació sobre la font i el tema

1. Feu una cerca a Google.
  2. Al costat de l'URL d'un resultat de la cerca, seleccioneu Més .
  3. A la secció "Font", seleccioneu Més informació sobre aquesta pàgina.
  4. Segons la informació disponible, és possible que vegeu tres seccions en aquesta pàgina:
    • Sobre la font
    • Sobre el tema
    • Sobre la imatge

Més informació sobre la font

La secció "Sobre la font" conté informació sobre la font d'una pàgina web concreta. Per ajudar-vos a obtenir més informació sobre la font d'altres llocs web, pot ser que aquesta secció inclogui algunes de les dades següents.

Consell: en avaluar la informació que s'obté al web, els experts recomanen que es revisi la font de les pàgines i que se cerqui informació sobre els seus orígens o perspectiva.

Descripció

A la part superior de la secció "Sobre la font", pot ser que vegeu una descripció de la font d'un lloc web de referència. Aquestes descripcions provenen del Gràfic de coneixement de Google.

Amb les seves pròpies paraules

Es tracta d'una descripció de la font tal com la presenta el lloc web mateix.

Si gestioneu el lloc web i la seva descripció no compleix les vostres expectatives, teniu dues opcions per actualitzar-la:

• Enviar una descripció del vostre perfil d'empresa o modificar l'existent. Obteniu informació sobre com podeu reclamar un perfil.
  • Google provarà de trobar la descripció del lloc web a la pàgina Sobre nosaltres. Per ajudar Google a trobar la descripció:
    • Al lloc web, creeu una pàgina Sobre nosaltres que inclogui about-us a l'URL.
    • Incloeu la descripció del vostre lloc web en aquesta pàgina. La descripció ha d'estar en anglès i s'ha de poder rastrejar.
    • Feu un enllaç a aquesta pàgina amb el text "Sobre nosaltres".
    • Incloeu suggeriments, com ara la capçalera "Sobre nosaltres" a sobre de la descripció del lloc web.
Informació sobre la plataforma

En algunes plataformes socials, aquesta secció proporciona informació sobre el compte de xarxa social o el canal social que la pàgina representa, no sobre la plataforma social. Aquesta informació no està disponible per a totes les plataformes socials.

Consell: els experts recomanen que se cerqui informació sobre el propietari d'un compte de xarxa social o canal social, a més d'informació sobre la plataforma.

Primera indexació del lloc web per part de Google

Aquesta és la data en què Google va rastrejar aquest lloc web per primera vegada. Aquesta data no representa necessàriament:

• La data de creació de l'empresa o l'organització associades al lloc web
  • La data de publicació d'una pàgina concreta del lloc web
Resultats web sobre la font

L'objectiu d'aquesta secció és proporcionar resultats de cerca del web obert sobre la font, a fi d'ajudar-vos a tenir context sobre el que altres llocs web diuen d'aquesta font. És diferent de les seccions anteriors, que provenen del Gràfic de coneixement de Google i del mateix lloc web, si està disponible.

Resultats de la cerca en aquesta secció:

• Es basen en una combinació d'informació, com ara les cerques de noms de la font, per identificar les pàgines que poden proporcionar-vos context sobre el lloc web.
  • Proven de prioritzar resultats útils que el lloc web de la font no hagi creat ni controlat, per oferir perspectives independents.

S'aplica el mateix enfocament a tots els llocs web. Aquesta funció és experimental i estem treballant activament per proporcionar resultats més útils. Si trobeu resultats que no són útils o rellevants per a la font, envieu-nos suggeriments per ajudar-nos a millorar.

Obtenir més informació sobre el tema

Quan la secció "Sobre el tema" està disponible, conté informació com ara la cobertura de les notícies destacades o informació d'altres fonts sobre el mateix tema. En aquesta secció es proporcionen perspectives d'altres fonts sobre el tema tractat a la pàgina web.

Consell: en avaluar la informació que s'obté al web, els experts recomanen cercar proves relatives a les afirmacions importants, i trobar altres perspectives sobre el mateix tema.

Notícies destacades

Són titulars de notícies d'alta qualitat sobre la mateixa història de la pàgina sobre la qual esteu obtenint més informació d'altres fonts. Per trobar més contingut relacionat, seleccioneu Mostra la cobertura completa.

La cobertura completa pot incloure:

• Fonts addicionals
  • Vídeos
  • Informes de notícies locals
  • Preguntes més freqüents
  • Comentaris socials
  • Cronologia de com s'ha desenvolupat la història
Resultats relacionats

Es tracta de resultats web d'altres fonts sobre el mateix tema de la pàgina sobre la qual voleu obtenir més informació. En funció del tema, aquests resultats poden contenir una combinació d'articles de notícies, estudis científics, articles en format llarg o llocs web de compres.

Més informació sobre la imatge

Quan estigui disponible, la secció "Sobre la imatge" mostrarà informació sobre les imatges de la pàgina, com ara quan pot ser que Google hagi vist una imatge per primera vegada, amb un enllaç a la pàgina Sobre aquesta imatge per obtenir-ne més informació.

Enviar suggeriments sobre "Més informació sobre aquesta pàgina"

Els vostres suggeriments ens ajuden a millorar aquesta funció per a tothom.

A l'ordinador:

1. A la part inferior, fes clic a Suggeriments.
  2. Introdueix els teus suggeriments.
  3. Seleccioneu Envia.

Al navegador mòbil:

1. A la part inferior, toca Suggeriments.
  2. Introdueix els teus suggeriments.
  3. Seleccioneu Envia.