Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Fjern nettresultater fra Google Søk

Google viser mye forskjellig innhold som svar på søk, deriblant nettresultater som linker til innhold fra det åpne nettet. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan fjerne nettresultater hvis du administrerer nettstedet som er vert for innholdet, eller hvis innholdet på nettet handler om deg.

For skapere og nettstedeiere

Hvis du vil blokkere Google-søkeresultater raskt og midlertidig fra nettstedet ditt kan du bruke verktøyet for fjerning. Finn ut hvordan du bruker Search Console-verktøyet for fjerning.

Hvis du vil fjerne informasjon permanent fra nettstedet ditt og Google-søkeresultatene følger du fremgangsmåten for å fjerne informasjon på nettstedet ditt fra Google.

Hvis du nylig har oppdatert en side på nettstedet ditt, kan du be om at Google indekserer siden på nytt, slik at den nye informasjonen vises i søkeresultater. Finn ut hvordan du ber Google om å gjennomsøke nettadressene dine på nytt.

Hvis du har spørsmål om hvordan du fjerner informasjon som ligger på nettstedet ditt, fra Google-søkeresultater, kan du lese Vanlige spørsmål om fjerning av informasjon fra Google-søkeresultater.

For andre

Hvis innhold om deg ikke lenger finnes på nettstedet som Google-søkeresultatene viser, kan du bruke verktøyet for å oppdatere utdatert innhold for å gi oss beskjed, så blir innholdet oppdatert i Google-søkeresultatene. Finn ut hvordan du oppdaterer utdatert innhold.

Hvis innhold om deg fortsatt finnes på nettstedet som Google-søkeresultatene viser, kan vi likevel fjerne det fra Google-søkeresultatene under spesifikke omstendigheter. Finn ut mer om hva slags innhold Google fjerner fra søkeresultatene.

Be om fjerning av innhold av juridiske årsaker

Hvis du mener at det finnes juridisk grunnlag for å fjerne innhold fra Google-søkeresultatene, kan du rapportere innhold av juridiske årsaker.