Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Søk på Google med mørkt tema

I nettlesere som Chrome og Firefox kan du velge tema for Google Søk. Hvis du vil ha et bestemt fargevalg på Søk-sidene, kan du velge å alltid bruke et lyst eller mørkt tema. Søk-sider omfatter Google-startsiden, søkeresultatsiden og innstillinger for Søk.

Velg tema for Søk-sider

Viktig: Fargevalget for Søk-sidene er som standard det samme som fargevalget på enheten du bruker.

Hvis du vil endre det foretrukne temaet for Søk, kan du oppdatere innstillingene dine for Søk. Temavalget lagres på alle datamaskiner der du er logget på Google-kontoen din.

1. Søk etter noe på google.com på en datamaskin.
  2. Logg på Google-kontoen din hvis du vil ha de samme innstillingene for Søk i flere nettlesere for datamaskin. Øverst til høyre klikker du på Logg på.
    • Hvis du ser profilbildet ditt eller forbokstaven din, er du allerede logget på.
  3. Øverst til venstre klikker du på Innstillinger og så Se alle innstillinger.
  4. Klikk på Utseende til venstre.
  5. Velg Standard for enheten, Mørkt tema eller Lyst tema.
    • Standard for enheten: Samme fargevalg som enheten din blir valgt automatisk.
    • Mørkt tema: Lys tekst på mørk bakgrunn.
    • Lyst tema: Mørk tekst på lys bakgrunn.
  6. Klikk på Lagre nederst.
Tips: For å bytte raskt mellom temaer, klikk på Innstillinger og så Standard for enheten, Mørkt tema eller Lyst tema.

Velg tema på mobilenheter

Viktig: Fargevalget for Søk-sidene er som standard det samme som fargevalget på enheten du bruker.

Hvis du vil endre det foretrukne temaet for Søk på mobilenheter og nettbrett, kan du oppdatere innstillingene dine for Søk. Temainnstillingene dine lagres på alle mobilenheter og nettbrett du bruker mens du er logget på Google-kontoen din.
  1. Søk på google.com på mobilenheten eller nettbrettet du bruker.
  2. Logg på Google-kontoen din hvis du vil ha de samme innstillingene for Søk i flere nettlesere på mobilenheter. Øverst til høyre trykker du på Logg på.
    • Hvis du ser profilbildet ditt eller forbokstaven din, er du allerede logget på.
  3. Øverst til venstre trykker du på Mer Mer og så Innstillinger Innstillinger.
  4. Under «Utseende» velger du Standard for enheten, Mørkt tema eller Lyst tema.
    • Standard for enheten: Samme fargevalg som enheten din blir valgt automatisk.
    • Mørkt tema: Lys tekst på mørk bakgrunn.
    • Lyst tema: Mørk tekst på lys bakgrunn.
Tips: For å bytte raskt mellom temaer, klikk på Mer Mer og så Mørkt tema: på eller Mørkt tema: av.

Finn ut mer om mørkt tema for andre produkter