Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Haku Googlessa tummalla teemalla

Voit valita selaimessa (esim. Chrome tai Firefox) haluamasi teeman Google Haulle. Jos haluat tietyn väriteeman Haun sivuille, voit valita vaalean teeman tai tumman teeman. Haun sivuihin kuuluu Googlen etusivu, hakutulossivu ja Haun asetukset.

Teeman valinta Haun sivuille

Tärkeää: Haun sivujen väriteema on oletuksena sama kuin käyttämäsi laitteen väriteema.

Voit muuttaa Haun ensisijaista teemaa päivittämällä hakuasetukset. Teemavalintasi tallennetaan kaikille tietokoneille, kun olet kirjautuneena Google-tilillesi.

1. Tee tietokoneella haku osoitteessa google.com.
  2. Jos haluat eri selaimille samat hakuasetukset, kirjaudu Google-tilillesi. Valitse oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.
    • Jos näet profiilikuvasi tai nimesi alkukirjaimen, olet jo kirjautuneena sisään.
  3. Valitse vasemmasta yläreunasta Asetukset ja sitten Katso kaikki asetukset.
  4. Valitse vasemmalta Ulkoasu.
  5. Valitse Laitteen oletusasetus, Tumma teema tai Vaalea teema.
    • Laitteen oletusasetus: Valitse nykyisen laitteen väriteema automaattisesti
    • Tumma teema: Vaalea teksti tummalla taustalla
    • Vaalea teema: Tumma teksti vaalealla taustalla
  6. Valitse alareunasta Tallenna.
Vinkki: Voit vaihtaa nopeasti teemojen välillä valitsemalla Asetukset ja sitten Laitteen oletusasetus, Tumma teema tai Vaalea teema.

Teeman valinta mobiililaitteilla

Tärkeää: Haun sivujen väriteema on oletuksena sama kuin käyttämäsi laitteen väriteema.

Jos haluat muuttaa Haun ensisijaista teemaa mobiililaitteella tai tabletilla, päivitä hakuasetukset. Teeman asetukset tallennetaan kaikille mobiililaitteille ja tableteille, joilla olet kirjautuneena Google-tilillesi.
  1. Tee haku mobiililaitteella tai tabletilla osoitteessa google.com.
  2. Jos haluat eri selaimille samat hakuasetukset kaikilla mobiililaitteilla, kirjaudu Google-tilillesi. Valitse oikeasta yläreunasta Kirjaudu sisään.
    • Jos näet profiilikuvasi tai nimesi alkukirjaimen, olet jo kirjautuneena sisään.
  3. Valitse vasemmasta yläreunasta Lisää More ja sitten Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Ulkoasu-kohdasta Laitteen oletusasetus, Tumma teema tai Vaalea teema.
    • Laitteen oletusasetus: Valitse nykyisen laitteen väriteema automaattisesti
    • Tumma teema: Vaalea teksti tummalla taustalla
    • Vaalea teema: Tumma teksti vaalealla taustalla
Vinkki: Voit vaihtaa nopeasti teemojen välillä valitsemalla Lisää More ja sitten Tumma teema: päällä tai Tumma teema: poissa päältä.

Lisätietoja tummasta teemasta muilla tuotteilla

Muita lähteitä