Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Løs problemer med Google Podcasts

Hvis du har problemer med Google Podcasts, kan du prøve disse løsningene. Du kan også få hjelp i hjelpeforumet for Google Søk, hvor andre lesere deler tips og informasjon om Google Podcasts.

Løs problemer

Avspillingsfremdriften synkroniseres ikke på flere enheter
  • Slå på Nett- og appaktivitet.
  • Logg på den samme Google-kontoen på alle enhetene du vil synkronisere.
    • Tips: Hvis du nylig har gitt nytt navn til en konfliktkonto, kan du prøve å logge på med det nye navnet.
Nedlastinger har forsvunnet

Som standard fjerner Google Podcasts episoder du har lastet ned

• 24 timer etter at du hørte dem ferdig
  • 30 dager etter at du lastet dem ned

Slik endrer du disse innstillingene:

1. Åpne Google Podcasts-appen Google Podcasts på Android-enheten din.
  2. Trykk på Hjem Hjem nederst.
  3. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Innstillinger for Podcaster.
    • For episoder som er hørt ferdig: Trykk på Fjern episoder som er hørt ferdig, og velg en tidsperiode.
    • For episoder som ikke er hørt ferdig: Trykk på Fjern episoder som ikke er hørt ferdig, og velg en tidsperiode.
Appen oppdateres ikke
Generelle problemer
  1. Start Android-enheten på nytt.
  2. Gå til siden for Google-appen i Play-butikken.
  3. Trykk på Oppdater.
    • Hvis du ser «Installert», har du allerede den nyeste versjonen.

Hvis du mener at en podcast ikke overholder retningslinjene våre for kvalitet knyttet til nettsøppel eller støtende eller upassende innhold, kan du sende oss tilbakemelding.

1. Åpne Google Podcasts-appen Google Podcasts på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  3. Trykk på Send tilbakemelding om appen.